- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
gedigee
csendes tag
Megáll a bögréd, és ráadásul katapultként is üzemeltetheted a házat. :P
Engem spec. egyébként zavar ez a felső ''csapóajtó'', mert ha berakom a ''szekrénybe'', akkor vagy nem lesz hely, hogy kinyiljon, vagy a polc felső lapjától kényelmetlen lesz használni.
Ha pedig olyan az elrendezés, hogy monitor mellett a ház, és rá akarsz valamit nyomni, akkor fel kell állni, hogy megtedd.Gedigee
-
erdoke
titán
Hát ez egyéni ízlés kérdése. Azért elfogadnám kéken-zölden, egye fene. A 45e nem is annyira veszélyes, ha más márkás alubódékkal összevetjük...
A legjobb aláírás a héten
-
esteban
senior tag
VW kezdte, ha jol emlexem ... a Golf-bol kuszott at a mobiltelefonokra, onnan meg mint a pestis terjedt mindenhova ... en is hulyet kapok tole.
Mikor telefont vettem, az egyik kikotesem volt, hogy nem lehet keken vilagitania :))
Egyebkent egesz jol nez ki ... bar meg mindig nincs benne fantazia ...iBook + RedBull :)
-
twollah
nagyúr
A szepsegrol teljesen mas fogalmaim vannak.
Elmegy kategoria. -
Sanya
nagyúr
Szerintem nem lesz gyorsabba gépem, vagy nem fog kevesebbet fogyasztani egy ilyen 45000 fotintos háztól.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Adi
senior tag
Én ezt a kék LED mizériát nem értem. Volt szerencsém egy Chieftec házat látni, amin az üzemi LED kék volt. Közelről még oké, de messziről baromira vakít és zavaró. :(
ldm start-reconf primary