Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
''de előfordulhat az, hogy egy teljesen normális rutin gonosz paraméterekkel meghívva gonosz dolgot csinál. A verem átírásával (a verembe írást semmi nem akadályozza meg) ilyen módon továbbra is támadható marad a gép.''
Persze ez nem az architektúra hibája, hanem a szubrutiné. Illetve a rendszeré, ha nem azonos jogú dolgok egy vermet használnak. -
rog
addikt
ja azt tudom, hogy a stackon hogy kell túlcsordultatni, de azt nem értem hogy aktiválja az ártó részeket.
mert ugye ennek az lenne értelme, hogy védelmi szintet lép a program vagy ilyesmi.
van egy programom aminek egy függvénye úgy van megírva, hogy direkte verem túlcsordulást okoz, és ezáltal a verem mutató körbeér, és a programrész hívása elötti állapotra vonatkozó verem adatokat felülírja. és így a függvény végi return, a vezérlést nem a hívóra adja, hanem oda ahova én szeretném.
mit érek el ezzel? az op-rendszer az hiszi, hogy már a saját kódja fut, holott nem?
vagy ezt most így hogy?
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gran Turismo
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest