Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Cathfaern #67 üzenetére
''A HDTV-nél a 720i / p felbontás nem 720xakárhány, hanem akárhányszorx720''
Olvastam olyat is, hogy minimum a 720 sor (xxx X 720), másutt pedig minimum 720-as sorfelbontást írnak (720 X xxx). Én csak a ''rosszabbik'' esetet vettem.
De az is a pakliban van, mindkettőnknek egyidőben van igaza, mert valamelyik HD lejátszó chip specifikációjában meg azt láttam, hogy maximum ''720(i/p) lines'' és ''720 line of horizontal resolution'', vagyis 720x720 vízszintesen széthúzva. (Mint a mai DVD lejátszóknál az 500x576) -
marcee
addikt
válasz
Cathfaern #67 üzenetére
Attól az még tény, hogy most ''HD Ready''-ként árulnak 720i/p-t tudó cuccokat (egy cimbi most vett ilyen projectort, nagyon kedvező áron), és nekem speciel fogalmam sincs róla hogy mi lesz ezekkel, ha jönnek a nagyobb felbontású tartalmak. Simán nem lehet majd használni? Vagy a lejátszó/settopbox átméretez majd? Vagy nem is lesz nagyobb felbontású HD jel (hordozón nyilván lesz, az ''extra kiadás'', de a műsorszórásban), mert azt van értelme támogatni, ami sokaknak van.
Minek ez a sok felbontás, vagy ha már van, miért lehet HD Ready a leggyengébb paramétert kielégítő cucc is?
Vagy paranoiás lennék? (mondjuk az vagyok, csak az a kérdés, hogy túlzásba viszem-e)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő