- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tényleg sok pénzem lenne, biztosan valami ultrakönnyű szubot vennék, mellé egy dokkolót, asztalra 21'' TFT-t, külső billentyűt, ilyesmit. Miért nehéz megérteni, hogy vannak, akik ezt megtehetik. Ráadásul ez olyan, mint egy cégvezetőnek a business classon utazni a repülőgépen: lehet, hogy néhány ezerrel (...) drágább a gép, viszont ha rendszeresen ezen spórolna, a repülőn pl. nem tudna olyan hatékonysággal dolgozni, és többet vesztene a cég, mint amit megspórol a repjeggyel. Hülye meg erőltetett példa, tudom, de talán lehet extrapolálni a notebookok közöttt 500 gramm értékére.
Nekem elég esélytelen lett volna kezdetben egy olyan, fullos, dokkolós és külső monitoros konfigot összedobni, amiben legalább 1 G ram, firewire és wlan leledzik, és mindezt 4-4.5 órás akkus üzemidővel tudja. Így lett egy háromkilós gépem, ami mindezen paramétereket tudja, csak épp 15''/1600x1200 kijelzővel (meg R9600, meg 7200rpm vinyó - de ezek nem lettek volna fontosak). (múltkor ezért is lehülyéztek, hogy miért nem vettem majd' 100k-val olcsóbban egy sima 1024x768-as tft-vel ellátott gépet, minek UXGA 15''-ra, meg hogy hülyeség. Oké, nekik az, de nem véletlenül jártam annyit utána - nekem ez kellett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest