Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

Ha tényleg sok pénzem lenne, biztosan valami ultrakönnyű szubot vennék, mellé egy dokkolót, asztalra 21'' TFT-t, külső billentyűt, ilyesmit. Miért nehéz megérteni, hogy vannak, akik ezt megtehetik. Ráadásul ez olyan, mint egy cégvezetőnek a business classon utazni a repülőgépen: lehet, hogy néhány ezerrel (...) drágább a gép, viszont ha rendszeresen ezen spórolna, a repülőn pl. nem tudna olyan hatékonysággal dolgozni, és többet vesztene a cég, mint amit megspórol a repjeggyel. Hülye meg erőltetett példa, tudom, de talán lehet extrapolálni a notebookok közöttt 500 gramm értékére.

Nekem elég esélytelen lett volna kezdetben egy olyan, fullos, dokkolós és külső monitoros konfigot összedobni, amiben legalább 1 G ram, firewire és wlan leledzik, és mindezt 4-4.5 órás akkus üzemidővel tudja. Így lett egy háromkilós gépem, ami mindezen paramétereket tudja, csak épp 15''/1600x1200 kijelzővel (meg R9600, meg 7200rpm vinyó - de ezek nem lettek volna fontosak). (múltkor ezért is lehülyéztek, hogy miért nem vettem majd' 100k-val olcsóbban egy sima 1024x768-as tft-vel ellátott gépet, minek UXGA 15''-ra, meg hogy hülyeség. Oké, nekik az, de nem véletlenül jártam annyit utána - nekem ez kellett.)

Új hozzászólás Aktív témák