- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Unreal Engine 3-as játékokban már valamilyen szinten körvonalazódik a HD2000 jó teljesítménye.
Crysis kérdéses, annyit tudok, hogy a Crytek a normal map tömörítéshez csak Ati 3Dc-t használ (ezt a GF csak emulálni tudja, vagy konvertálnak DXT5-re némi minőségvesztéssel).
A régebbi Ati-knak (x1000 széria) nem biztos, hogy tetszeni fog a Crysis. Az árnyékok szűrésére PCF-et használ a legtöbb esetben amit csak a HD2000 támogat Ati oldalról. Lehet, hogy jól fog teljesíteni a régi Ati, de hiányos fícsör listája miatt a képminőség elmaradhat a konkurenciához képest. -
No arra én is - pislants a configomra
Abu85 szerint már nyakunkon a shader alapú AA korszaka, én egy kicsit óvatosabb duhaj vagyok ezen a téren. Tényszerűt viszont nem tudok.
All: szerintem nem ez az ideális pillanat, hogy a 2600XT DX10-es erejét méltassuk - ha megnézitek a BioShock teszteket, DX10-ben kényelmesen a 8600GT alatt kullog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest