- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Nem biztos hogy selejtes bartonok lesznek. Ha a piacnak nem kell annyi barton, akár hibátlan példányokban is kikapcsoltathatják a cache felét.
-
gericooper
aktív tag
meg a kd7 legújabb biosa is tudja a thortont. tegnap frissítettem.
:) -
bdav
őstag
könnyen leeht hogy ezek tényleg a selejtes bartonok lesznek, mivel elég gáz a bartonok kihozatali aránya (sok a használhatatlan a legyártott cucc közül). Ekkor inkább nem érdemes kísérletezni tuninggal (meg barkácsolással se :) )
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
fLeSs
nagyúr
én arra vagyok kíváncsi , hogy az órajelet tovább fogják-e tudni növelni , vagy marad a max 2250MHz(2800+) . mert ha igen , akkor szeretni fogják a tuningot , mint a mostani TBred-B prockók :))
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
xuldar
addikt
Attól függ, melyik cerkára gondolsz...
Amúgy meg pontosan erről van szó a TBred-nél is, fele annyi cache van benne, mint a Bartonban. Helyesebben a Bartonban van 2x annyi. Szerintem itt semmi butítás nem lesz, egyszerűen csak alsóbb árkategóriába csúszik a TBred, és új nevet kap.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sidaries
őstag
Szerintem az Amd üzletpolitikája teljesen egyértelmű. Mint mondták is régebben, a régi cuccok lesznek a belépők, az újak a Hi-techek. A Throughbredet átnevezték Thortonnak ahogyan a 8500-ös Redeont 9100-ra. Ezek szerintem egyértelműen Throughbredek.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
simonzé
addikt
Várni kell egy kicsit a vásárlással. Biztos, hogy két-három hónap múlva ár-érték bajnok lesz ez a cucc.
I don't fit in. I fit out.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest