- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Spanyolban vettem, elvileg az eu-ban minden nagyobb értékű elektronikai cikkre alapból 2év jár. Talán hozzánk is elér majd a határozat... egy barátom szerint már itthon is él a rendelet csak le van tagadva.
Szóval, 1éven belül ki lehet terjeszteni ezt is. Írok az acer support-nak.Aláírás
-
sbazsi
veterán
válasz kapcs-ford #44 üzenetére
hogy kaptál 2 évet? a kereskedő ajándéka volt?
-
AMD Power
titán
válasz kapcs-ford #44 üzenetére
Ha jól emlékszek a vásárlás után számított 90 napon belül lehet , meghoszabítani a garanciát!?
-
kapcs-ford
őstag
Garikérdés!
Fél éve vettem egy gépet (4001LMI) amihez 2év garanciát kaptam. Hogyan tudom ezt kiterjeszteni 3évre?Aláírás
-
sbazsi
veterán
Nézzük, mi az ami alapbol nincs rajta (az enyémen: 4101 LMi)
PS2, Serial, paralell, ExpressCard, DVI.
Ami különbésg: csak 3 USB, tudtommal 10/100 lan, ps/2 egyáltalán nincs, Audio az nem tudom, hogy spdif-e,
és ehhez egészen biztos, hogy nem lehet csatlakoztatni. de nem is érné meg nekem, mert amire kell, arra ott az usb. -
Renwick
őstag
Na, utánanéztem, ez lesz az:
Acer ezDock for TM4100, 4600, 8100 2x PS/2, 6x USB 2.0, Gigabit Ethernet, Modem, Serial, Parallel, DC-in jack, IEEE 1394 4-/6-pin, Type II PCMCIA slot, ExpressCard slot, SPDIF/Audio jacks, VGA/TV-out/DVI port
Elég durva áron mérik ahogy nézem. A specifikációkkal kapcsolatban szerintem hülyeséget is írnak, a 4100-hoz ugyanis ezt szinte biztosan nem lehet csatlakoztatni...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
sbazsi
veterán
ez a dokkoló elég érdekes.
vagy mi a fene ez mögötte? -
Renwick
őstag
Az Advantage ún. ''véletlen sérülésekre'' is ingyenes javítást nyújt, tehát leejtés/rálépés/ráülés esetén is ingyen javítják a notit. Bővebben: link
üdv
-
-
Renwick
őstag
válasz AMD Power #17 üzenetére
Három változatban lesz itthon, a 270e az csak az egyik modell ára (és csak az egyik nagykerben).
Lesz ennél olcsóbb, illetve drágább TM4650.
Aceréknél most szerintem a kifutó modellekre érdemesebb esetleg lecsapni. Ugyan nincs bennük PCIe, meg hasonló marhaságok, viszont most már igen kellemes áron mérik a WSXGA kijelzővel ellátott 4000/4500-ös modelleket.
Rádadásul a tesztjeink alapján kiderült, hogy a sonomás gépek nem is mennek annyit akkuról, mint a korábbi centrino modellek, szóval akinek ez számít elsődlegesen, az még jobban járhat egy korábbi modellel.
üdv
-
jani0625
aktív tag
ez a 6600 a az ati 9700hez képest milyen?
-
L3zl13
nagyúr
Az ilyenekből jönnének tipikusan az olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem lehet találni az igényeknek megfelelő notebookot.
Mert a kicsi az túl lassú, a nagy meg túl rövid időre elég...
Szverintem ven értelme a fenti kategóriákon kívül is notebookoknak.
Hogy a hírben szereplő változatnak is van-e létjogosultsága az már más kérdés.
Bár azt nem igazán látom melyik jellemzőjével van ilyen nagy problémád.Aki hülye, haljon meg!
-
pubwart
aktív tag
támogatom, mert így elég nehéz megfelelő notit találni a piacon. Engem is nem kicsit felháborít a dolog...
vagy az egyes esetet kibővíteném egy olyan külső VGA-ra, ami nagyon gyenge és keveset fogyaszt, épp csak annyi, hogy nema rendszertől veszi el a memót. Pl 9000-re RADEON. De lehet az is erősWhere you go how is up to you
-
Club
őstag
Full komolyan mondom:
Kétféle notit hagynék csak a piacon:
1:Kicsi órajel, jó felbontású kijelző,nagyon hosszú üzemidő, kis méret, osztott VGA
2:Nagy, vagy nagyobb kijelző, jó felbontású kijelző, üzeindő a teljesítmény függvényében, máret szintén változó, +normális VGA!!!
A gyomrom fordul fel, amikor ezeket a hibrid igazán egyik felhasználási területre sem alkalmas notikat még mindig kiadják. -
őstag
Azért én duzzogva, de elfogadnám azzal a 6600 -as videóval
Talán még a kijelzővel is meg tudnék barátkozni.
Szerintem igencsak korrekt kis masina. -
xedos
addikt
Nekem bejön! Pont ilyen gép kéne!!!!
1400x1050-es TFT wiszonylag erős grafika
DVI kimenet!!!! ráadásul XD kártya olvasó...
Kíváncsi leszek mennyi lesz az ára...Gondolom 300-350k -
AMD Power
titán
Hát igen a 128MB az jobb lenne , de azért egy ilyen 6600-s elég baba lehet!
-
Renwick
őstag
Lehet, bár én inkább abban látom a problémát, hogy a natív felbontás mellett lehet, hogy sovánka lesz az a GeForce Go 6600. Talán szerencsésebb lenne WXGA mellett (nekem amúgy is szimpatikusabb ez utóbbi felbontás, mint az SXGA+), de azt meg a gép kiépítése nem teszi lehetővé...
üdv
-
dat
senior tag
az NVIDIA GeForce Go 6600-as grafikus processzora hajtja meg (64 MB memóriával társítva), ez utóbbi megoldás már komolyabb 3D-s számítási feladatokkal is elboldogul.
64 megával komolyabb 3d feladatok?
Az a ''dokkoló'' elég durva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest