- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
Hát,hogy is mondjam
... a szokásos ATi kavarás.
-
Foxi
senior tag
Viszont aki ide és hasonló oldalakra jár az tudni fogja, hogy miről van szó, és azt is hogy volt ugyanez más néven korábban, aki viszont nem annak az új elnevezés logikusabb, a régiről meg úgyse fog tudni. Kivéve azt a pár embert aki most nagyon meglepődik majd és megy vissza reklamálni hogy én nem xpress1600 kértem
A szomorú inkább az, hogy ilyen kis időre se tudnak előre gondolkodni elnevezés ügyben
-
törölt tag
Ez besz@rás. Miért nem jó a régi név? Az Ati már nemcsak vga-t keresztel át, hanem alaplapot is. Éppen eléggé megzavart mindenkit, hogy mit , hogy is hívnak,és most megint egy újabb eset
Maradok továbbra is Intelpárti. Ott legalább tudom kit hogy is neveznek
-
afterburner_
őstag
ha egyszer aranylag mukodokepesre sikerült miert ne adjak el uj neven
-
Fiery
veterán
A hirbol kimaradt, hogy az ATI az Intel processzorokhoz szant CrossFire chipsetet (RD400) is atnevezte, szinten CrossFire Xpress 1600-ra.
Fiery -
macilaci78
nagyúr
Arra vagyok kíváncsi, hogy ettől vajon mennyivel lesz drágább... Mert ugye a marketingeseket is kell valamiből fizetni... És vajh mennyi dícséretet kaptak ezért a kivételesen kimagasló teljesítményért?
-
HERR Z
veterán
válasz
Komplikato #2 üzenetére
pont tegnap jelentették be hogy májusba jön
-
Tsunami
senior tag
A vicc az egészben az, hogy valami atomláma ott kitalálja ezeket, és annyit keres havonta, hogy lizing nélkül vehet Porsche-t.
-
LordX
veterán
válasz
Komplikato #2 üzenetére
A marketing-osztálynak túl sok köze nincs a fejlesztésekhez.. (Jó, az Intelnél van / volt
) Szóval semmi energiát nem vontak el a fejlesztésektől.
-
Komplikato
veterán
Hát nem is tudom, ahelyett, hogy ráfeküdne az 580-as szériára, meg polirozná az SB600-at, hogy ne függjön az ULi-tól ... na mindegy.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Újabb marketing/PR ''pirospont'' Kanadába: már rendes nevet sem tudunk találni a termékeinknek
Nem értem, a múltban miért nem voltak következetedebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest