Hirdetés
Aktív témák
-
KoGa
tag
Megjegyzem eleg sok dvd-t lehet kapni igen nyomott aron. Erdemes abbol vasarolgatni, ugyis iszonyat sok dvd van, mindig lesz mit megvenni az olcsobol is :)
-
rog
addikt
mindent fel lehet törni.. de ha ez is kitart 3 évig mint a css annó, akkor már bőven megéri a nekik bevezetni a dolgot.
-
t-shirt
veterán
nem akarok ötleteket adni, de szerintem az egyetlen hatékony védekezés az lenne ha egy fizikailag teljessen új szabványt találnának ki, azt levédetnék és nem készülhetne belőle pc periféria, persze ott van még hogy egyszerűen átveszem egy av csatlakozón keresztűl, ez ellen már csaknem lehetetlen védekezni, olyan megoldásokkal lehet csak megoldani mint példáúl kodolt adás és csak tv-be épített dekóderrel van kép, de az gyakorletilag kivitelezhetetlen hogy mindenik vegyen új tv-t, meg a kódeket is feltőrnék
a harc örök és a kiadók mindig is vesztésre fognak állni -
t-shirt
veterán
a sony-nak 5 éve volt a megoldásra hogy a ps2-n ne lehessen másolt játékokat futtatni, szerintem egy hónapot sem tartott ki a dolog
-
nap
addikt
Megint beleolnek egy halom penzt a fejlesztesbe, dragan licenszelik, amit az atlag felhasznalo fizet meg, aki ellen ezt tervezik, az meg rohog a markaba, mert ket nap alatt lesz korrekt megoldas az eljaras megkerulesere.
Van ennek ertelme?
Azt mar meg sem merem kerdezni, hogy ez mennyire torvenyes... -
domedee
senior tag
háááát, éppen nem muszáj kiadni annyit érte, nem? :B
De amúgy ezzel csak megint az a bajom, hogy majd a vége az lesz, hogy pl elvileg majd
Linuxon nem nézhetek meg egy filmet törvényesen, mert az bizony tiltva vagyon :((( , hiszen
nem fizettem a lejátszóprogiba épített algoritmusért, hiába adtam már ki súlyos pénzt a
filmért.
Jó-jó, meg lehet nézni, de akkor is az elv a fontos.
Meg írták azt is, hogy azt akarják, hogy az av eszközök ne tegyék lehetővé a másolást, erre
tényleg megoldás lehet a firmware, vagy egy egyszerűbb dolog is akár. Úgyis úgy fogják
megcsinálni, hogy menjenek a régebbi lejátszókkal is, azokba pedig útólag nem lehet
beletenni ilyen védelmet, ugyebár :P , szóval mindenki őrizze meg a régi, működőképes
cuccait, ki tudja mikor jöhet majd jól. -
Sanya
nagyúr
ja. nekem se lenne semmi bajom ezekkel a filmekkel, ha nem kéne súlyos 7000 forintot kiadni 1 dvd-ért...
-
DonLeo
senior tag
Kíváncsi vagyok mikor lesz DeAACS :DDD
-
BlackWoOd
aktív tag
Szerintem ebben a hírben inkább annyi lehet a lényeg, hogy szabványosítják a saját elképzeléseiket a gyártók ezzel az összefogással.
Az M$ és a Sony-nak régóta van saját DRM rendszere, a többi résztvevő is valószínüleg használ valamit... -
twollah
nagyúr
Kvancsi vagyok, hogy mikor fogjak megtorni ezt a rendszert.
-
shtml
őstag
Újabb halva született rendszer.
-
Gregorius
őstag
Aha. A lemezre rá van égetve, hogy mi csinálható vele. A lejátszó meg vagy betartja vagy nem. És ha véletlenül betartja, akkor jön a firmware frissítés.
Aktív témák
Hirdetés
ph A film- és szórakoztatóelektronikai ipar hét mogulja már idén bevezetné az AACS-t.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest