Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kosh Naranek
tag
Hát nem tudom. Félek, hogy a csilli-villi design gyatra anyagminőséget takar. Anno volt X36 TQS-em (illetve van is, a dobozban porosodik), 1 év 2 hónapot bírt a joy része, utána halni ment az X tengely érzékelője (és hány év garit adtak rá... 1 év). Ellenpélda: Logitech WingmanForce FF (nem a 3D, hanem az első ergonómikus kiadás), 3 éve van meg és hibátlan. Egyébként a nem FF-es joy-ok között mai napig a TM HOTAS Cougart tartom az etalonnak.
-
anulu
félisten
ez az X52 nagyon bejön nekem!
-
t-shirt
veterán
Kiváncsi vagyok hány progi fogja támogatni azt a kijelzőt. Ettöl függetlenül nekem tetszik a szett.
-
Shim
őstag
Sok értelmét nem látom ennek a kijelzős cuccnak. Ami kell azt a képernyőről leolvasom, é különben ha a joyt kezdem el nézni lezuhanok
btw érdekel vkit egy Logitech Wingman Extreme Digital 3d joy? balra Z irányba kontaktos és mivel egyrészt nem használom, másrészt nincs kedvem szétszedni, talán megszabadulnék tőle...(szoft + gameport usb átalakítóval)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Túra és kirándulás topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari