Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
:)
Én ponn a másik oldal vagyok.
Egyszer vagy két éve előző munkahelyemen bejön a ''számtekes'' srcá, hogy ellenőrizni kell valamit minden gépen, ezért pár perce abba kellen hagynom a munkámat. Tessék cimbi!, mondom én előzékenyen. Beül a gép elé, újraindít, kódol bios. Újraindít, gép megy, win ok. Kérdem én (olyasfajta pofával, mait nagyon szeretnek az IT-s kollégák): ez most milyen frissítés volt, mert ezt a kék képernyőt (bios :D) én még nem láttam? Oh semmi különös, csak az adatbiztonságot, adtavédelmet erősítettük, így nehezebben tudják majd feltörni a gépeket. Ok, köszi, szia - mondtam a választ olan képpel, hogy ''tok jó csak mennyen már mert vissza akarom kapni a gépemet, hogy dolgozhassak és két percen belül úgyis elfelejtem még azt is hogy bennvolt a szobában''.
A poén az ott van, hogy az orrom előtt ütötte be a kódot, ami egyezett a gépre ragasztott azonosító betűkkel és számmal. LOL
C.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest