- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Tudtommal NTFS-sel megy a linkelés, és a mountolás is megvan (bár ezeket sose használtam).
Na a linkelést most próbáltam ki, bizony működik. A mountoláshoz viszont adminnnak kéne lennem... Szóval nem kéne úgy szidni az XP-t, hogy amiről te nem tudsz, az nincs is benne.
A meghajtókhoz meg annyit, hogy az XP alatt az már csak ''beetetés'', valójában az XP ugyanazt a megoldást csinálja, mint a Linux, csak a felhasználók megszokása miatt mutatja nekünk még mindig a betüjeleket. Tudod, rengetegen megszokták, és semmi bajuk ezzel. Így legalább mindig tudom, hogy amit másolok, az melyik vinyóra is kerül.
Az XP alatti home könyvtárat is oda rakod ahová akarod, az csak az alapértelmezés, hogy a win meghajtóján a Decuments & Settings könyvtárba kerül. Onnan simán át lehet helyezni.
A linuxosok mindig ezt a két példát hozzák, nemtudom miért, mert ezeket az emberek 99.9%-a nem használja semmire.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest