Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
he7edik. #105 üzenetére
,,Az Ultrának nagyon ''még húzzunk le egy uccsó bőrt a 8800 sorozatról'' amíg ki nem jönnek az új ATI-k szaga van. ( max a tuningos NV legenda életbentartása végett ....,,
pont ezt mondom én is. De ezt csak azért teheti meg mert az R600 nem fog nagyot szólni
,,mert az látható hogy az ATI kártyák nagyon alá lesznek árazva az nvidiáknak ( most térülmeg igazán az R500 amit Bill bácsinak fejlesztettek ),,
szerinted ha jobb lenne nem lenne drágább?
az ati sem a pénze ellensége. Egy jobb kártyáért többet kérne, mint az nv kártyái. Szerintem elég egyértelmü a dolog. -
RI/OS
addikt
válasz
he7edik. #100 üzenetére
minek hozták ki az ultrát?
Azért hogy az fanatikusokról akik azzal villognak hogy nekik van a csucs vgajuk,
megint lehuzzanak egy rakat pénztkörülbelül azért
#98: ja tudom az X1950XTX is jobb a gtxnél csak dx6ban kell nézni
a 320stream meg nem hasonlitható össze az nvidia 128ával ezt már sokan elmondták!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Dupláját hogyne.... mivan veletek....
picit azért nem ártana gondolkodni....
Ha az R600 a duplája lenne gondolod az nvidia kiröhögtetné magát egy ilyen ultrával?
azért hoztak ki egy ilyen orajel tuning ultrát valszeg mert ugy látják hogy az r600 a levesbe sincsen......
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
Eddig a maximum amit elbírt a kártyám 648/1566/2160.
Ha többet megy, akkor raktak nitrót az biosba -
RI/OS
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
Ne nyissunk ati vs nvidia harcot itt is, de mikor már a 85. Teszt is azt hozza ki, hogy az R600 sehol nincs a gtxhez képest, az már nem hiszem, hogy fake
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
válasz
venember83 #42 üzenetére
Igen amig ki nem jön az új. De én pl decemberben wettem gtxet, most május wan, az ultra biosa is rámegy, szóval nem wolt rossz wétel, mert éw wégéig szvsz nem lesz ami lenyomja!
-
RI/OS
addikt
Én beleflesseltem az enyémbe az ultra biosát, tökéletesen müködik. Így ismét enyém a leggyorsabb vga, 0ftos pénzkidobással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest