Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
-
7/6
csendes tag
válasz
strike-force #2 üzenetére
Gyönyörűűűűűű! Mennyib is fog kerülni?
-
Obi-1
őstag
válasz
strike-force #2 üzenetére
Wow! Ez a 830-as igazán jól néz ki. Másik előlap design, ami még nagyon tetszett, a HP-Compaq midiszervereinek a teljes hosszában rácsozott ajtaja.
-
marcee
addikt
A Stacker lenne álmaim netovábbja, de amikor a lehetőségeimet szemelőttartva álmodozok, akkor ilyesmi _belbecsű_ házra szoktam gondolni. 5x 5 1/4'' elég is, 5x 3.5'' dettó, 12cm-es venti hűti a vinyókat király! Megcsinálja ezt a stacker ''alkotója'', aztán nem elcsúfítják?!
-
rákerestem a az 531-esre és hoppá-hoppá, mit találtam:
Bővebben: link
az oldal közepe felé van egy ilyen, hogy Stacker 830
kár, hogy ''összecsukott'' állapotban nincs kép róla.
De van:
Ofisöl Coolermaster website
Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
Szép kis házak... lehettek volna. A feketét nem értem miért kellett elcsúfítani azokkal a ''díszítőelemekkel''?
Az előlapon az a szines bizbasz sem kimondottan odaillő. Egyébként nagyon jól nézne ki. az ezüst házon is elég csúnya az a kék díszítés. Ha ezek a szarok nem lennének rajta, tényleg pofás, elegeáns kis kasznik lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Két új miditornyot jelentett be a gyártó.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest