Hirdetés

Új centúriók a Cooler Master légiójában

Két új elegáns miditorony méretű házzal jelentkezett a legendás Stacker számítógépházat megalkotó Cooler Master. Ezúttal a cég Centurion családja bővült a Centurion 530 és 531-es modellekkel, melyek elsősorban külalakjukban térnek el egymástól.


Centurion 530

A Centurion 530-as modell fekete fényezést, ezáltal komor és elegáns külsőt kapott. A fekete előlapot megtöri a ház két oldalán található alumínium díszítőelem, ettől eltekintve azonban szokványos formai megoldást nyújt a fekete torony. A házban található komponensek hűtése két 120 x 120 mm-es ventilátorral (nem tartozék), illetve az oldallapon található szellőzőnyílásokon át beáramló levegő által biztosítható. Az öt-öt 3,5 és 5,25 hüvelykes egység, továbbá a bővítőkártyák beszereléséhez nincs szükség szerszámokra, így csavarhúzóhoz csak az alaplap beszerelésekor kell nyúlni. Az acélból készült, mintegy 10 kg tömegű ház a kategóriájában megszokott módon előlapi hang, USB és Firewire kivezetésekkel is rendelkezik.


Centurion 531

A némileg szerényebb méretekkel rendelkező Centurion 531 típus ezüst színű festést, és tömör alumínium előlapot kapott, ettől eltekintve paraméterei hajszálra megegyeznek az imént ismertetett nagyobb testvérével.

A Cooler Master két új PC-háza vélhetően hamarosan megérkezik Magyarorszára is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés