Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem semmi bajom az ATIval, néha tényleg villog a textúra, de hát ez van. Akinek C300@450-e van, az elégedjen meg a kicsivel is. Viszont volt egy bajom: Mafiaban nem működött a gamma, viszont amióta feltettem az új Catalystot, azóta rendesen működik. Már csak a hand szar...
-
jojojo
senior tag
válasz
GeorgeTerror #13 üzenetére
Csak felkerült a kontrolpanel is?:)
-
Ploszi
senior tag
felraktam és erre holmi neves bencsmárk progi (3dmark03) közölte, hogy a kártyám semmit nem támogat és 1 teszt sem futtatható le :( ja és a videolejátszó is hisztizett, ugyhogy most 3.0 visszatéve
-
launcser
senior tag
na
nekem ez nem mászott fel
aszongya ismeretlen videovezérlő vagy mi
meg inf fájllal baja volt
leszedtem 2.5-öst is
de sehogyse ment fel.. -
GeorgeTerror
senior tag
-
Joz76
tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Ne bántsd, nem azt mondta, hogy teljesen sz*r, hanem hogy hibás. Nekem is voltak már problémáim, sőt szerintem majd minden ATI tulaj találkozott már azzal, hogy a textúrák villgtak. Attól még kitartok az ATI mellet, mert sokkal szimpibb számomra a hozzáállásuk, mint az nVidia féle: csúnya a képe, de legalább 25 frammel többet nyom hozzáállás.
Joz -
Agyzuzo
addikt
Korrekt driver, bár nekem az eddigiekkel se volt bajom. :)
-
twollah
nagyúr
Számos hibát kijavítottak, és számos új hibát ejtettek.
Az első hibás DirectX9es meghajtó program.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest