Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jéé passzív hűtésű north bridge :)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Atlantis
veterán
Aha. Mindenesetre a potenciális vásárló így nem kap korrekt infót(:) ). A hazai nagykerek meg annyit sem tudna, mint én.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Jó, megkaptam, válaszoltam. Akkor mi a fenének nem hangsúlyozzák. Egyébként határozott minusz jellel ki van húzva a feature táblázatnál. Nem értem.:(
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Hát ez pofátlanság.
Az ASUS honlapja szerint nem nincs a videókártyához se a SmartDoctor, se a többi extra ASUS feature.
Gondolom, kijön majd egy Deluxe változat is, amelyiken rajta lesznek.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Jól hittem. Az -E jelzésűnél több S-ATA kábelt adnak+ adnak S-ATA tápkábelt is, nem kell külön megvenni az USB/Game kivezetést.
-
Atlantis
veterán
Ha jól tudom, Intel LAN van rajt 3Com helyett, + a körítés másabb. De nézz utána az ASUS honlapján.
-
anulu
félisten
-
HiperG
addikt
AZ -E mennyiben különbözik a simától?
Én mindenkettőt eladnám és jöhetne egy 9800 Pro :DD -
Atlantis
veterán
Kérdés, hogy vízhűtést rá lehet-e valahogy tenni?
-
-
Atlantis
veterán
Ez az, én már rég nézegetem őket. Csak lenne emberbarátibb az áruk.
-
Hun'reeth
őstag
Jól néz ki a kártya!!! Szívesen látnám a gépemben. :D Az alaplapot pedig sürgősen eladnám. :P
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
bélanéni
őstag
igen így ebben a sorrendben nekem is megfelelne.
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
engusz
veterán
Na így egyszerre jöhetnének is... :)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest