- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Mi ez a nagy panaszkodás! Megszoktátok nagyon a jót!
K7-s fogalalt, az jó volt több évig. Most meg sírtok.
Akkor mit szóljanak az Intel-esek?
Főleg az ne sírjon, aki amúgy sem vált 939-ről AM2-re!
Én sem fogok, inkább veszek bele majd 8800-st, ha lemegy az ára az én szintemre!Bár, lehet, addigra megint az AMDATI lesz a nyerő, ki tudja?
2 giga ram meg elég lesz legalább egy évig még (illetve, max.)!
-
putti
aktív tag
Hát ezaz, még most nyár elején vadásztam az alaplapomat annyira új volt hogy alig lehetett nálunk hozzájutni, és most már kifutóban van.
(menjünk vissza C64-esbe, van egy alapgép aztán csókolom lehet rá játékokat írni) Még a végén kihúzom szekrényemből aztán marad az
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
putti
aktív tag
Ez igaz. De az S939-es 4800+ -os proci valóban győzött az AM2-es 5000+ -os fél mega cache-es procival szemben.
Intelnél is volt már azaz EE proci amiben L3 cache is volt. aztán ugyanúgy 1-2 FPSt hozott a plusz cache. Mindennek van határa amelyeket a tesztek is kimutatnak. Ezek amolyan parasztvakítások már, és akinek van pénze és fanatikus arra könnyen rá tudják ezt is erőltetni jópénzért a 4mb cache-es intelt is. Ebből élnek, miníg van olyan hűlye aki 200-300ezret kiad procira, főleg ha nem Mo-ban gondolkodunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest