- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Aktív témák
-
XeeN
senior tag
válasz
Mista Boller
üzenetére
Tudom, hogy nagyon baba AMD-s vonalon is, mivel minden vágyam egy SL-75FRN2-RL volt, csak amikor szükségem volt alaplapra, nem volt más csak Abit NF7... (az előző alaplapjaim Soltekek voltam az SL67-B-től kezdve :) )
-
eper-fa
aktív tag
ő. hát azt én sem tudom per pill, h mi viszi z 1,2FSBt, de nem hinném, h a tuning, mert nem túl sok servertulaj tuningol...
egyébként tényleg nem rossz lapok a Soltekek, nekem is az van -
Docci
senior tag
nagyon tuti lap
így tovább soltek -
Sav
tag
Mert lila :D
-
Azt viszont nem értem, hogyha szervernek, meg csúcs desktopnak a karják, akkor miért 865 miért nem 875?
-
hunluigi
senior tag
Mi foja ezt az FSB-t kihasználni?
-
lac019
tag
Soltek lapom már volt, elég tutik. Kérdés az ára, mindenesetre én is AMD-nél maradok.
-
XeeN
senior tag
Ha majd elég pénzem lesz Intel procira, biztosan Soltek lapot fogok hozzá venni. Lehet, hogy ezt. (Vagy valamelyik leszármazottját)
Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP 255 G10 Notebook, Laptop
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest