- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Engem ilyenkor mindig az gondolkoztat el, hogy ez a minőség a pórnép számára elérhető. Tíz éve láttam egy fejlett tudományos célokat szolgáló műhold által készített képeket, amiken nagyszerűen láthatóak voltak a rendszámtáblák. Akkor milyen lehet az up-to-date katonai műhold képe?
-
ragazzo
őstag
Egyes embereknek mikre nincs idejük...Irigylem őket.
-
greg_es
csendes tag
A második képre hogy került egy fülbemászó bogár ??
-
rgranc
aktív tag
Hehe, nekem azok a megjegyzések jönnek be a leginkább, amelyek szerint annyira azért nem részletes a kép, hogy az illető ne lehetne egy úszógatyás férfi is, vagy egy nő aki nem csak topless, de teljesen meztelen - csak épp NAGYON ráférne már egy trimmelés...
-
atuci
őstag
jó kis progi ez, haverommal órákig eltököltünk, a külföldi szállásainkat kerestük meg ''felülről''
-
Speccy
aktív tag
Nem semmi, bár azt hittem, hogy ilyen nagy felbontásban csak a Google bázisáról ad képet.
-
ez várható volt, bár még így sem nagyon panaszkodnék mert azért nem nagyon frissítik a műholdfelvételeket az adatbázisban..... még az amerikaiakat sem. Magyarország feléről pedig nincs is használható (zoomolható) felvétel. tudom-tudom katonai és stratégiailag fontos építmények is lehetnek rajta, de akkoris. álcázhatnák pölö úgy, mint a svéd titkosszolgálat épületét - betettek egyszerűen egy erdőt a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A googlesightseeing.com legújabb szenzációja: holland tévések a Google Earthön egy topless napozót találtak.
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest