- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poci76
aktív tag
Ezen az a drága, hogy ugyanezeken a gyártósorokon készülnek a flash memóriák is, amik két éve még drágábbak voltak, mint ugyanannyi RAM, ma pedig 7680 Ft-ért hozzád vágnak egy 4 GB-os pendrive-ot. Mondok mást: évente 30%-kal csökken a memóriák gyártási költsége. 2001 őszén vettem 256 MB-ot 6900 Ft-ért, azaz 27600 Ft/GB áron. Ha a költségcsökkenéssel arányos lenne az árcsökkenés, akkor ma kb. 4000 Ft/GB lenne az ár, és nem négyszer ennyi.
-
somodisoma
senior tag
Szerintem az sok! 2 giga, ami most dukál, az 32k, azért már egy komolyabb alaplapt adnak. Aránytalanul drága a RAM. Meg 16-ért még nem egy életartam garisat adnak....
arról nem szól a hír, hogy így is teljesen kompatibilisek a csíkok egymással? Mondjuk ha nekem van egy régi modulom, és mellé rakok egy újat, akkor gond nélkül mennek? Vagy úgy lesznek, mint a DDR1-nél, hogy ha egymás mellé rakom az egyoldalast, meg két oldalast, akkor már nem mennek együtt rendesen! hiába ugyanakkora modulok. (És akkor még nem beszéltem arról, hogy duálba is mehetnének...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest