- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
somodisoma
senior tag
Hát nekem nem ment együtt két DDR 400-as Twinmos RAM, mert az egyik kétolalas volt. Együtt csak 333-ban mentek. Kicseréltem a régit egyoldalasra, és lőn, most 440-en megy. Ugyanez lesz itt is. most megvettek a fasza RAM-ot, örülsz, hogy mellé raksz majd később egy másik csíkot, aztán rájössz, hogy ló**sz a seggedbe, mert nem mennek együtt. Na ezért nem örülök ezeknek a változtatásoknak.
-
somodisoma
senior tag
Szerintem az sok! 2 giga, ami most dukál, az 32k, azért már egy komolyabb alaplapt adnak. Aránytalanul drága a RAM. Meg 16-ért még nem egy életartam garisat adnak....
arról nem szól a hír, hogy így is teljesen kompatibilisek a csíkok egymással? Mondjuk ha nekem van egy régi modulom, és mellé rakok egy újat, akkor gond nélkül mennek? Vagy úgy lesznek, mint a DDR1-nél, hogy ha egymás mellé rakom az egyoldalast, meg két oldalast, akkor már nem mennek együtt rendesen! hiába ugyanakkora modulok. (És akkor még nem beszéltem arról, hogy duálba is mehetnének...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Macska topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest