- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
Ebben persze igazad van: ilyenek például a parlamenti képviselők. ''A jog az egy olyan dolog, amit kiosztottak egymás között azok, akiknek joguk volt hozzá, én meg már lemaradtam róla.''
De ''normális'' munkahelyen mindig találnak valami megoldást a kirúgásra, amint ezt például az elvileg védelem alatt álló várandós nőktől való megszabadulás is mutatja. :((( -
Sajnos a magyar törvények szerint a felmondás indoklásának ''okszerűnek'' kell lennie, és ennyi. Ha tehát azt írják, hogy azért rúgnak ki, mert az alma piros, akkor azt te bíróság előtt nem fogod tudni megtámadni. Röhejes, de így van. :((
(Jó lenne valamilyen felrobbanó agyú smiley is...) -
Miért, engem az egyik nagy magyar szoftvercégtől bocsájtottak el úgy, hogy a közvetlen főnököm is csak közvetlenül előtte tudta meg (tehát be sem vonták a döntésbe, hogy szerinte kit kellene leépíteni a csoportból). Ami pedig kifejezetten gusztusos, hogy azt huszonötünk közül egyikünknek sem sikerült kiderítenie, hogy miért éppen minket építettek le, mi baj volt a munkánkkal (a dolog pikantériája, hogy az elbocsájtás előtti teljesítményértékelésen csoportom egyik legjobb eredményét értem el). Szóval nem kell sms meg e-mail a gerinctelenséghez, és nem is kell elmenni olyan messzire hasonló tapasztalatokért.
Aktív témák
ph Az Accident Group 2500 alkalmazottjának mondott fel a technika vívmányait kihasználva.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest