- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsson
tag
hát nem, ezért írtam az előbb: ha tényleg nincs semmiféle védelem, akkor a magyar btk. alapján nem valósul meg a bcs
a második megjegyzést csak azért mondtam, hogy ha nem lehet eldönteni, h hotspot-e vagy védtelen magánhozzáférés, akkor ezért SEM valósulhat meg a bűncselekmény.
tehát nálad nem lehet védekezési alap a szándék hiánya (mivel tudtad, h nem egy hotspotról van szó), de ha teljesen védtelen a hálózat, akkor szerintem nincs bcs. ha viszont már bármit fel kellett törnöd a bejutáshoz (pl. WEP feltörése), akkor már elköveted a bcs-t. a lényeg ugyanis az, hogy VAN intézkedés, nem pedig hogy valójában az milyen biztonságot jelent
[Szerkesztve] -
kovacsson
tag
Egyébként itthon szerintem ugyanez nem is lenne bűncselekmény, ha csak nezetik az ilyen hozzáférésen keresztül az ember.
Nálunk ugyanis csak az bűncselekmény, ha vki ''a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával'' lép be, ha tehát nincs ilyen intézkedés, akkor nem valósulhat meg a bcs.
Viszont amennyire tudom külföldön jellemzően nincs benn ez a feltétel, gondolom ezért fordulhatott elő ilyen ítélet az angoloknál.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest