- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Xmas
tag
A lakatosokat sem csukják le azért, mert képesek kinyitni egy zárat. És még nyugdíjt is fognak kapni. Én nem feltétlenül a betörőkről beszélek.
Nem feltétlenül jár egy cselekmény károkozással, vagy annak szándékával. Amennyiben egy eszközben benne rejlenek továbi lehetőségek és az én tulajdonomat képezi, akkor hadd barkácsoljak már vele. Főleg, hogy esetleg az egész szoftveres úton is kivitelezhető.
Büntessék azt, aki rosszra vetemedik. -
MaUser
addikt
Elgondolkodtam azon, milyen mértékig jó a Microsoftnak, az ha teljesen legállissá tudná tetetni a programjait. (magyarul csak akkor tudnánk használni, ha megvesszük őket) A válasz szerentem egyértelműen az, hogy önmaga alatt vágja a fát.
Miért használ valaki ma win-t és office-t? Mert otthonra könnyen megszerzi és tud rajta gyakorolni, meg mennek rajta a játékok, könnyen kezelhető, stb.
Ezzel szemben ha csak megvenni lehetne win-t, talán néhányan megvennék, de office-t szinte senki. (most sima user-ről beszélek nem vállalatról) Aztán ha Pistike felnő és dolgozni kezd előbb-utóbb úgyis megveszi. Azonban nem hiszem, hogy ha valaki megveszi nagynehezen a gyerekének a pc-t, még 200.000-t tudna áldozni ezekre. Ehelyett Pistike csak linux-t, beos-t, bsd-t, használ és azt tanulja meg kezelni. És mire felnő már nem kell neki otthonra ms, mert linux is bőven jó mindenre. Ez természetesen érződik majd a piacon és játékokat is érdemes lessz linuxra írni. A kör bezárult. Szóval ms gondolkozz!!!
Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest