Aktív témák
-
Xmas
tag
A lakatosokat sem csukják le azért, mert képesek kinyitni egy zárat. És még nyugdíjt is fognak kapni. Én nem feltétlenül a betörőkről beszélek.
Nem feltétlenül jár egy cselekmény károkozással, vagy annak szándékával. Amennyiben egy eszközben benne rejlenek továbi lehetőségek és az én tulajdonomat képezi, akkor hadd barkácsoljak már vele. Főleg, hogy esetleg az egész szoftveres úton is kivitelezhető.
Büntessék azt, aki rosszra vetemedik. -
Xmas
tag
Én azt szeretném, ha kemény munkával és ésszel feltörök egy eszközt, kódot, vagy egy titkosítást, akkor igenis illessen meg engem a szerzői jogvédelem. Ne pedig pereljenek. Ez ugyanúgy munkavégzés és alkotás. És ha védelmet élvezne máris másképp festene a dolog...
Hol vagyunk még mindig a törvény előtti egyenlőségtől???
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest