- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ennek két oka van.
1) Parci - valószínűleg - nem ismerte ezt.
2) Az új szervert már nem én fogom karbantartani, ezért én meg nem tudtam arról, hogy hamarosan föléled.
Éppen ezért Parci már közvetlenül akkor szólt, amikor az átállás esedékes lett. Ergo nem volt értelme már a TTL-ekkel piszkálódni.
Aki meg itt nyávog még, hogy lassú, az legyen türelemmel inkább. Az új szerver nagyságrendekkel gyorsabb, mint a régi (legalábbis I/O-ban, ami az elmúlt időszakban a szűk keresztmetszet volt), de még be kell lakni-belőni. Az előző igencsak ki volt hegyezve és ami trükköt lehetett, bevetettünk rajta, hogy működőképes maradjon. Egyszerűen úgy megnőtt az olvasótábor, hogy nem bírta, így sem már.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Vallás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- PlayStation 5
- Projektor topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest