- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi erősítő építése
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ennek két oka van.
1) Parci - valószínűleg - nem ismerte ezt.
2) Az új szervert már nem én fogom karbantartani, ezért én meg nem tudtam arról, hogy hamarosan föléled.
Éppen ezért Parci már közvetlenül akkor szólt, amikor az átállás esedékes lett. Ergo nem volt értelme már a TTL-ekkel piszkálódni.
Aki meg itt nyávog még, hogy lassú, az legyen türelemmel inkább. Az új szerver nagyságrendekkel gyorsabb, mint a régi (legalábbis I/O-ban, ami az elmúlt időszakban a szűk keresztmetszet volt), de még be kell lakni-belőni. Az előző igencsak ki volt hegyezve és ami trükköt lehetett, bevetettünk rajta, hogy működőképes maradjon. Egyszerűen úgy megnőtt az olvasótábor, hogy nem bírta, így sem már.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest