Aktív témák
-
nap
addikt
En inkabb egy monitort raknek az oldallap helyere.
Azon mehet idonkent akar akvariumos kepernyovedo is. :) -
DoubleD
aktív tag
Hát ez kész.
-
Genialis
aktív tag
Ezt a cikket nem kellett volna elolvasnom, így az FX-es cikk után...
-
twollah
nagyúr
Még ha fizetnének akkor sem kellene.
-
Spensers
aktív tag
Szasztok
A kérdésemnek nem sok köze vanehez de mégis:P
Szal keresek olyan képernyő védőt valami kafát ami olyan mintha egy akváriumban úszkálnának a halak.
Valaki nem tud ijjen mert kellene nekem ... -
g.j
tag
Ismeritek azt a vezető típust, aki csak dísznek tartja az asztalán a gépet, és bekapcsolni sem tudja egyedül? Szerintem az ilyeneknek tökéletes lenne.
-
Sikló
tag
Megőrült a világ! Mi lesz még ezután? :(
-
samson
tag
igazad van, nem kell ez a hangnem, visszavonva. de a hirben sem kellene fals adatokat leirni.
-
samson
tag
szerintem tok jol nez ki.
egyebkent nem kellett volna olyan emeletes baromsagot irni, hogy 100euro az ara.
egy sima lian li haz 110 euro(PC case PC-50), mellesleg ez a legolcsobb is. egy vizhuteses haz 250 eurotol kezdodik.egy vizhuteses haz + akvarium akkor hogy lehet 100 euro? -
Den
veterán
Áááá, ez az én ötletem volt... :O
-
atus
senior tag
Dennek például tetszik, meg még pár embernek az ablakvágós topikban. Érdekes ötlet... :DDD Tök ideges lettem most, hogy megláttam hírben, mert már múlt héten lementettem, csak nem volt időm megírni hírnek a felvételire készülés miatt... :(((
-
Zsiba
senior tag
:DD Ez tök ronda, szerintem.
Műhal... no comment. Az ilyen ház kinek jut eszébe???? Legalábbis, hogy gyárilag ilyet előállítson??? Arra leszek kiváncsi mennyi fogy majd belőle...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged