- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Kíváncsi lennék, hogy egy 14-es, 1440x900-as notiban mit produkál egy ilyen integrált ATI vagy nVidia grafikus mag manapság átlagosnak számító játékokkal (COD2?). Ha nincs elfogadható FPS, akkor tökéletesen mindegy, hogy 8 vagy 19 képkocka másodpercenként, egyik se jó játékra. Vista Aero futtatására pedig mindegyik jó, onnantól pedig notiban csak a fogyasztás számít.
A legjobb aláírás a héten
-
Ste
addikt
igazán jöhetnének már
-
ftc
nagyúr
válasz venember83 #2 üzenetére
de most gondolj bele
Hány intVGA-s NV-s notebookot láttál eddig? én kb 2-t...(most akkor mivel járnak jobban?) főleg,hogy intel alá az olcsóbb notikba és lényegében az összes AMD-s notiban Ati-t használtak eddig is...és ezek után,hogy AMD chipset még többen fognak... -
orbano
félisten
Kíváncsi lennék a fogyasztási adatokra...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Hebry
senior tag
Én is várom, hogy mi lesz belőlle. Nem vagyok híve az egyoldalu piacnak, és az eláltali egyoldalu (magas) áraknak.
Amugy az intel vezérlő szerintem sem éppen a legkirályabb. (tény függ, mire akarod használni)
Mondjuk szerintem, aki notit akar vennis és 200 körül gondolkodik, már szerene egy normálisabb gpu-t is a notijába, tegyük hozzá szerintem, hogy joggal. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. -
bnss
veterán
''de az intel c2d-je megfizethetetlen'' - ezzel vitába kell szálljak, mert egy C2D-s HP-ért 200k elég emberi ár.
Viszont a moondatod első részével egyetértek, viszont ha keresni is akarnak ezekkel a notebookokkal, akkor emberséges áron kell adják..."Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
Végre egy kis bizalomgerjesztő hír AMD felől, nem ártott már a sok rémhír - ami lehet, hogy tényleg igaz - után. Jöhetne már a K10-es architektúra is, ha ennyire elindultak.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ftc
nagyúr
válasz janpotocki #4 üzenetére
remélem nem 12 cellás aksival.....
-
ftc
nagyúr
válasz venember83 #2 üzenetére
azért kell NV,mert egyes gyártók eleve NV chipsettel szerelik a notebookot....bár elég kevesen vannak...meg gondolom AMD kap egy kis pénzt,hogy ők is benen lehessenek
-
venember83
nagyúr
Dehogy hiba, nagyon jo otlet AMD reszerol
''AMD vagy NVIDIA grafikus vezérlőt'' s ATival mi lesz Minek tesznek nV gpu-t? Ott van nekik az ATi, erre nVidia-t vesznek. Biztos megvan a jo okuk ra, gondolom, remelem...
re #3: kapnak annyi penzt, h az ellensulyozza az nVidia chipek helyett beepitheto ATi chipek arat? Nem tamogatom en azt, h teljesen ket reszre szakadjon a cpu-gpu piac, csak neha furcsallom a donteseket. De OK, megertettem.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Hiba
egységesen 2 x 512 MB másodszintű
engem is inkább a használati idő érdekelne...jelenlegi Turion 1 magos 3 órát présel ki magából max...ha nem kell teljes frekin működnie...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Opel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Intel Core i5-10600KF Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-