Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
F@sza: vagy az írót rakom ála ará, avgy a notit, ha nincs pl a vonaton nálam elosztó? Amúgy minek ír az ember DL lemezt Vagy akár sima DVD-t akksiról?
A másik meg: a notival kiváltjuk a billentyűzet, monitor (esetleg) egér, hangszórók okozta kábeldzsungelt, helyette azokkal aggatjuk tele, amik eddig a gép belsejében voltak? ODD, külső HDD
Mondhatom, szép, én is ha nagyon akarnám, a noti mellé: 2db külső vinyó, az egyiknek külső táp, nyomtató, scanner, kábelmodem, digitgép, pendrive, bluetooth.... Ugyanott vagyok helyben és kábelekben, mint egy asztali PC-nél. Igaz ugyan, hogy egy okos dokkolóállommással kényelmesebb a dolog, de akkor is megrágja a macska a kábeleket!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zeg
őstag
Bizonyára hatalamas erőfeszítésbe és raklapnyi lóvéba került volna ha tesznek rá firewire portot, nehogymá az a proci aludjon írás/olvasás közben, mermég aksiidőt,zajt lehetne vele spórolni
[Szerkesztve]3dfx cuccokat keresek megvételre
-
nagyúr
hálózati töltő, mint olyan, szériafelszerelés. kéretik az irást akkortájt végezni. ez már az iró hibája, ekkora áramot egész egyszerűen megeszik a lézer, meg a motor. meg az iró.
[Szerkesztve]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Pentax
tag
Csak egy kérdés:ha 2,4x irja a +dl lemezt,és az usb-n szedi a tápfeszt(bár tévedek,lehet)
akkor az a majd 1 óra igen leszippantja a noti akksijaát(mindez feltételezés,első gondolat,ha nem kéretik megkövezni)
( már csak azért,mert a postban a tápellátásáról szó sem esik)
[Szerkesztve]Kiszel Tünde egy komoly érv a homoszexualitás mellett.
-
erdoke
titán
A szövegből és a táblázatból is egyértelműen kiderül, hogy 2,4X sebességgel írja a +R DL lemezeket.
A legjobb aláírás a héten
-
x_o_n
veterán
anno volt ilyen slot-in es pio dvdrom-azóta vadászok ilyesmire....lehet még szerezni?
-
addikt
A dizájn nekem tetszik a tudás már nem. Kicsit kevés, elvégre szerintem egy ilyen eszközt az ember nem 3-4 hónapra vesz. Viszont sajna nincsenek jó tapasztalataim a Lite-On CD-s cucokról.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
L3zl13
nagyúr
Nem mintha sokaknak hiányozna a gyakorlatban a kétrétegű DVD írás, de azért furcsa, hogy egy új tipus nem képes rá.
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest