Aktív témák
-
eddie303
őstag
A SiS mostanaban egyre jobban meg van taltosodva, csak a videokartyagyartasban kellene sokat fejlodjon... De mondjuk a legjobb kartyajuk amit lattam a 305 volt, ha az ujabbak jobbak, nem szoltam semmit. De a 305 szerintem boven eleg egy mobil eszkozbe.
-
esteban
senior tag
...ergo ha csak 100USD a kulonbseg a 2.2-es celeron meg a 1.4-es M kozott, mar megerte ...
-
esteban
senior tag
Azert annyira nem lehet draga a pentium M, mert belepo szintu notesz-gepeket lehet kapni ''centrinoval''. Pontosabban: 1030USD ... mig egy hasonlo koritesu celeronos alig olcsobb 100 dolcsival, s nincs benne WiFi ... meg a 128KB is 1024KB :)) es a tobbi ..
-
Yutani
nagyúr
...az új jövevények olcsóbbak lesznek az eredeti Intel chipseteknél.
Hozzátenném: sokkal olcsóbbak... Legalábbis remélem, mert akkor talán lesz létjogosultsága a desktop piacon is a Pentium-M processzornak (A VIA EPIA rendszer ellenfeleként).
Aktív témák
Hirdetés
ph Eddig csak az Intel készített lapkákat a Pentium-M CPU-khoz.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest