- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Aktív témák
-
eddie303
őstag
A SiS mostanaban egyre jobban meg van taltosodva, csak a videokartyagyartasban kellene sokat fejlodjon... De mondjuk a legjobb kartyajuk amit lattam a 305 volt, ha az ujabbak jobbak, nem szoltam semmit. De a 305 szerintem boven eleg egy mobil eszkozbe.
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
esteban
senior tag
...ergo ha csak 100USD a kulonbseg a 2.2-es celeron meg a 1.4-es M kozott, mar megerte ...
iBook + RedBull :)
-
esteban
senior tag
Azert annyira nem lehet draga a pentium M, mert belepo szintu notesz-gepeket lehet kapni ''centrinoval''. Pontosabban: 1030USD ... mig egy hasonlo koritesu celeronos alig olcsobb 100 dolcsival, s nincs benne WiFi ... meg a 128KB is 1024KB :)) es a tobbi ..
iBook + RedBull :)
-
Elrood
őstag
A Pentium-M ettől még ugyanolyan drága.
Egyébként valóban olcsóbb Pentium-M-s gépek lesznek.
Mivel Centrino nevet már elbukták, így az intel féle wireless lan cucc-t se kell nekik belerakni, ami drágább, mint más konkurens termékek.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Yutani
nagyúr
...az új jövevények olcsóbbak lesznek az eredeti Intel chipseteknél.
Hozzátenném: sokkal olcsóbbak... Legalábbis remélem, mert akkor talán lesz létjogosultsága a desktop piacon is a Pentium-M processzornak (A VIA EPIA rendszer ellenfeleként).#tarcsad