- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Nem ez az első alaplap mostanában ahol ezt a csatlakozósort látom az alaplap bal oldalán. Mi is ez tulajdonképpen?
Üdv.: steveetm -
twollah
nagyúr
A kék felhős képen mit kell nézni?
És a fekete monitoros képen szintén mi az a fontos dolgod amit látni kéne? -
LordX
veterán
Hát, hát.
A64-nél már egy gyengébb chip-dizájn nem annyira befolyásolja a sebességet (integrált memvezérlő), ezen a piacon a ''hozzáadott'' szolgáltatások (SATA, RAID, hang, MAC, stb.) fognak dönteni egy-egy chipset felett.. -
marso
tag
1-2% ot én elenyészőnek tartok, számomra lényegtelen, akár mérési pontatlanság is lehet, ha a sis is ebbe a kategóriába fog tartozni, én rájuk szavazok, viával szivtam párat, szoval többet nem :D nvidiat meg nem rakok ati mellé ha nem muszáj :D
-
Goose-T
veterán
Azért én tavaszig hanyagolnék mindenféle A64 alapú beruházást, hogy a chipsetek nagy kiforrás közepette nehogy engem forrázzanak le.
-
marso
tag
ezek a athlon64 es alaplapok gyakorlatilag tök egyformák lesznek teljesitményben nem?
a memoriavezérlő a cpu ban van, a chipset mindenhol HT. max a perifériák kezelési sebességében lehet eltérés. -
Tejberizs
tag
Ez jó! Nagyon tetszik! Mindenki belehúzott, hogy itt van a láthatáron az Athlon64!
Jó is, szerencsére nem maradt alaplap nélkül az új CPU! :C -
marso
tag
na ez az integrált vidkártya majdnem olyan jo mint egy FX :D
-
Yutani
nagyúr
Nem rossz, nem rossz. Az integrált grafikus vezérlő papíron jobb mint a Xabre. Ebből még lehet valami. Ha nem tolják el, akkor a R9100 IGP-nek lehet egy erős konurenciája, bár az P4 alá fejlesztődött.
-
fanatic
aktív tag
Ez sem rossz, de én VIA párti vagyok!
Aktív témák
Hirdetés
ph A SiS két lapkát is bemutatott az AMD Athlon 64-es processzorokhoz.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Tidal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest