Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arty
veterán
igen, a házimozi PC (cikk cimét nézted) azért házimozi PC (htpc), mert ugy is néz ki.
a shuttle szerint ez házimozi PC, de nem ugy néz ki ... sztem probáld meg uj alapokra helyezni az érvelésed ;)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Ősember
őstag
a shuttle azért shuttle, mert shuttle formája van. a tv azrt tv, mert tv formája van. láttál már wc papir formáju tv-t? nem... a shuttle is ezért marad ugyan olyan
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
arty
veterán
-
Csapi007
veterán
Hello
Azért egy PCI-E 1x esetleg 4x-es még elférhetett volna rajta."Csak úgy mondom"
-
arty
veterán
szvsz barebone alkalmatlan htpc-nek, annyira elüt a formavilága a többi komponenstől
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Vitus
őstag
Nagyon szépen néz ki! Egy dolog nem tetszik benne, mégpedig a táp. Lehetőséget nyújt erős procira, sok rammra, erős vga-ra és kibővítheted valami profi hanggal és csak 250w-os a táp. Azért egy 300-350-eset beletolhattak volna. Szerintem.
VitusJobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Integra
titán
gondolom azért ez nem épp az az árkategória mint a shuttle...
én még erősen gondolkodom egy htpc-ben a nappaliba, de kéne hozzá egy hdtv is akkor már..
tulajdonképpen egy pc lenne amin lehet tévég és műholdat nézni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
waverider
senior tag
én örülök, hogy eddig még nem...
...de nem úgy volt, hogy lehúzzák a rolót?Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
beencee
őstag
Ízléses, aranyos és ha valakinek ez a méret, design jön be, akkor tud rá építeni egy jó HTPC-t. Mondjuk van egy Cyrus rendszere, az passzol kb. méretben...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest