- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
Aktív témák
-
pip
aktív tag
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
''Most kijön egy AMD ''celeron''?''
Szerintem nem. Ha ugy vesszuk, akkor AMD celeron eddig is volt, csak annyira olcson, hogy fel sem merult az emberekben, hogy esetleg jo is lehet. Pedig szerintem az elso Duronok ota jobb ar/teljesitmeny aranyu procikat nem nagyon gyartott senki... Ez pedig Celeronokra nem feltetlenul igaz :U -
karib
addikt
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
Ismétlem magam, szerintem a Socket 754 Sempron egy nagyon ígéretes proci - várjuk meg az első teszteket. A névcsere egyértelműen azt jelzni, hogy kicsit feljebb akarják pozicionálni, mint a Duront, ami mindenkinek ''filléres'' processzorként vésődött az agyában, talán Amerikában méginkább, mint itt, és azon a komoly piacon egy rossz gondolati társítás eláshatja a bevételeket, így valszeg legjobb volt cserélni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged