Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Na itt egy nagy kérdés:
pci-x foglalatos kártya megy-e a tyan K8QW lapjában? Ez egy SunPCi III coprocessor. Esélytelen nagyon? -
-
juliabrilke
veterán
Egyenlőre mindt újdonság érdekel, amit kedvező ár alapján ki is próbálnék. PCI-FPGA. Ilyet láttam már ebayen is. Speciel pci-x foglalatba lehetett beletenni. Árban sokkal olcsóbb volt.
Gondolom a sebessége a pci bus miatt lényegesen lassab, de azért egy 133Mhz-es pci-e esetében nem lehet olyan rossz.
Ilyennel esetleg tapasztalata valakinek? -
juliabrilke
veterán
válasz
Maverick14
üzenetére
Hát igen. Mert magát a processzor még lehetne szerezni, de a foglalatba való áramkört sehol se találok.
A 3000$ meg egy kicsit drága. Mondjuk szerintem itt is olyan , mint a quadro kártyáknál. Cégeknek nagyon drága, de sok helyen használtan a töredéke.
Egy próbát azért megérne.

-
juliabrilke
veterán
válasz
Maverick14
üzenetére
Hm...elég jó dolgokat szedtél össze.

Már csak az a kérdés, hogy honnan lehet ilyet szerezni és milyen áron. MErt már találtam, de olyat, amit s940-be lehetne beletenni olyat még nem. -
juliabrilke
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
De akkor ez még kevés, igaz? Mi kell még hozzá? Amibe belerakod?
-
juliabrilke
veterán
[link]
Ilyen lenne szerintetek? -
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Maverick14 , Rive : arról van valami infótok, hogy ezt a procit hogyan lehet beletenni a foglalatba? Valami kártya kell hozzá, vagy simán beletehető így is?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.hdl.co.jp/XCM-105/XCM105A.320.jpg)