- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Mielőtt teljesen hülyének néz mindenki:
atomerőmű:
lehet hogy a megfogalmazás nem tiszta és pongyola.
Természetesen a primer és szekunder kör vize nem keveredik egymással - remélem senki nem értette így, de egy hatásfok van a kettő között.
A primer víz melegítése - hát ahogy én tudom, az elég közel van a fűtőanyagot tároló rudakhoz, körülveszi azt, mivel legjobb tudásom szerint nyomottvizes reaktorokban moderátornak használják.
Víz a motorban:
A szelepek, dugattyútető hűtésére alkalmazzák. Tehát a szerkezeti okok indokolják. DEN a ZZR 1100 én is láttam anno a motor revü egyik cikkjében, de még a dugattyú ajlára fecskendezett olaj is jelentős hűtőhatással bír, főleg ha jól vezetik. Lásd korszerű dieselmotorok dugattyúi.
A víz a benzinben szerintem rossz, nem igazán oda való, mert csak a benzinből lesz energia, ami kijön abból a csúnya motorból. Akkor lesz teljesítmény, ha minnél több, minnél jobb minőségű keveréket tudsz elégetni...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest