Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
én pl csak mixeket hallgatok amik egyenként 80-120megásak
192 kbit/sec a minimum minőség és hát így egy 700as CD-re 7 mix fér ki amit Sony mp3 lejátszóval nyomatok és nagyon szép.
amúgy átlagban a legtöbb zeném több mint 12mega mivel nem szeretem a Radio Mixeket azok nekem rövidek és hát így egy átlagos 7-10perces zeném 15-25mega között van.
szóval sok giga kell ide hogy sok zenét tudjak hallgatni -
L3zl13
nagyúr
Nem is kell ahhoz 500 album. Elég, ha nem 4 MB-s fájlméretekkel számolunk, ne adj isten valami veszteségmentes formátumot használunk, és máris szépen lecsökken a tárolható lemezek száma.
Ráadásul az MP3 lejátszót lehet használni plusszban még általános adathordozó eszközként is. Az ilyen célra elkülönített hely is csökkenti a tárolható zenemennyiséget.
Szvsz tárolókapcitás sosem lehet túl sok...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Jó dolog, kíváncsi vagyok asztali vinyóknál is elérhető-e a 10x kapacitásnövekedés. Az kb 5TB max-ot jelentene...
Indítványozom, hogy minden Perpendicular adattárolással foglalkozó hírbe szerepeljen ez a ''szemléltető'' animációra mutató link:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
A címben van egy elírás: hüvelykes helyett hüvelkyes.
Adathordozónak tényleg ideális, mert azért sokkal jobban elfér zsebben, mint akár a 2,5-ös vinyók. Félek, az ára miatt nem érné meg annyira. -
Rez_Grof
őstag
WOW! Nagyon komoly! 3,5''-ös ben mikor lesznek ilyen HDD-k?
-
TeeJay
félisten
ez a technika inkább a 10ezres vinyóknak lenne nagyon jó és akkor nem 73gigásak lennének hanem 200-300 és emellett még mindig bitang gyorsak.
vagy pl örülnék ha lenne 7200as vinyóban ilyen ami 1 tányéron 300-400gigát tárolna majd lazán.
azok alig melegednének meg minden -
Ki az akinek szüksége van rá, hogy 10.000 zeneszámot tároljon mp3 lejátszóján?
SZVSZ ennek inkább a notebook-okban lesz nagyobb jelentősége, márha azokba is szánnak ebből a kis gyöngyszemből!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest