- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Szerintem innen ezt ne itéljük meg mi. Hallottál már olyanról, hogy a rendszer elemei külön-külön okésak, de ha egybe pakolják őket, akkor nem komálják egymást? Én már hallottam, például régen jó kis zaftos inkompatibilitási problémákat ismertem meg. És vajon ilyenkor melyik a rossz cucc? Nem lehet egyértelműen megmondani.
Tfh, hogy a teszt üzemben egy teszt panelben megy az új proci 800 FSB-n. Chipkészletek is bírják. De ha egyberakják nem megy. Bizony, ezek már olyan bonyolult rendszerek, hogy előfordulhatnak olyan interferenciák, egymásra hatások, amit egy hétig tart kimérni/kinyomozni.
Most nem azt mondom, hoyg 100% ez a helyzet. De ezt a lehetőséget se lehet kizárni.
- Az megint csak könnyen elképzelhető, hoyg a proci nem bírja a 800FSB-t.
- 90 nm gyártástechnológia is most mutatkozik be.
- Illetve mostmár elég bizonyosan tudni, hogy fogyasztási problémák vannak. (EZ a gyártástechnológiából fakad, de nem feltétlenül jelenti azt, hoyg az rossz (pl rossz a kihozatal), hanem lehet hogy tök jó a kihozatal, csak ennyit fogyasztanak a procik, és kész)
- És szerintem ott figyel méhg a jó kis Yamhill project is
Ez van.
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Vallás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest