Hirdetés
Aktív témák
-
kveszt
csendes tag
''...és annak merevlemezéről letöltse az adatokat. ''
''Távirányítással lehetőségünk nyílik arra, hogy ... vagy egy monitor képernyőjén vagy egy videóprojektoron megjelenítsük. ''
Ez most real-time, vagy előbb letölt, aztán megnézhetem? -
Sikló
tag
Érdekes ez a cikk, de ez a termék nem fogja lázba hozni, a magyar vásárlókat! Épp a hiányzó dolgok miatt! :D
-
Den
veterán
Pont egy ilyen gép figyel a nappaliban, digitális műholdvevő kártyával :) . Van viszont egy óriási hátránya az ilyen asztali késazülékekhez képest, sokkal körülményesebb a kezelése. Én elvagyok vele, de ha valaki a családból meg akar nézni egy dvd-t nekem kell bekapcsolni, elindítani a dvd lejátszást beállítani a hangot, feliratot... a műhold vevő még nem is üzemel de előre látom azzal milyen gondban lesznek. Most agyalok egy egyszerűbb kezelőfelületen, de megmondom őszintén én szívesen lecserélném egy ilyen hírben szereplő cuccra vagy a múltkoriban szereplő kiss-re (az asszem tud divx-et is, viszont azt meg géppel nem lehet összekötni), ha tudna még pár fícsört.
-
Ga
tag
Azért a DivX-lejátszási képesség nem igazán kapcsolható össze a sz.j.-vel...
Lévén elvileg bármely MPEG-4 szabványú lejátszó képes dekódolni, ez kb. egyenlő lenne az ''MPEG-4 törvénytelen videótömörítés'' jelzővel...
Tud vki infót, hogy milyen arányú a MPEG-4 piac összetétele a készülékek, illetve a tárolt anyagok (home és prof is) szempontjából? Szerintem a home-ban döntő a DivX, de ha jól sejtem, az egész piacon is hasonló.
Ezek alapján MPEG-4 szinte = DivX?
Üdv:
Ga -
WN31RD
addikt
Szerencsére van alternatíva: valami halk gép (VIA C3, Celeron vagy Duron alulhajtva), olcsó TV-outos ATi kártya (esetleg egy régi Matrox), kicsi vinyó, DVD olvasó, kis ház, jó minőségű, de kis teljesítményű táppal. Rá Linux + mplayer (esetleg valami Windows). Olcsó, és sokkal többet tud, mint a hírben említett cucc. :D
-
Den
veterán
Ez várható volt. Egy komoly gyártó sem fog ilyen fícsört rakni a gépébe, a jogi viták elkerülése végett. Ha jól emléxem anno a diamondot is perelték a rio miatt. Gyanítom egyébbként hogy szintén szerzői jogvédelmi megfontolásokból maradt ki belőle a divx lejátszási képeség. :(((
-
WN31RD
addikt
Megnéztem az eredeti hírt, mert kíváncsi voltam erre a visszamásolós dologra.
A kövekező áll benne:
''Másolásvédelmi okokból nem lehetséges az adatokat visszafelé küldeni, azaz a lejátszóba helyezett DVD vagy CD tartalmát nem lehet egyszerűen a hálózaton keresztül a számítógép merevlemezére másolni - legalábbis a készülék módosítása nélkül. A gyártó ezzel a korlátozással valószínűleg a hollywoodi stúdiók haragját akarja elkerülni.''
Így már érthető, miről van szó. :(( -
WN31RD
addikt
DivX támogatás nélkül elég korlátozott a számítógépen levő cuccok lejátszása, tekintve, hogy a videóanyagok igen jelentős része ebben van, és feltehetően egyre több lesz.
Az, hogy ''visszafelé irányuló adatforgalom nem lehetséges'', nem érdekesség, hanem súlyos (feltehetően a gyártó részéről szándékosan beépített) fogyatékossága a készüléknek, feltéve, hogy van benne valamilyen adattároló, pl. merevlemez. Ha nincs benne ilyen, akkor viszont nem érdekesség, hanem magától értetődő, hogy nem tud ''visszafelé'' adatokat küldeni, mert nem is lenne semmi értelme.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest