Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz X-COM #252 üzenetére

Lassan egybeérünk. :)
    Vagyis: támogat csoportmunkát, de ahhoz - abban a helyzetben, amiről itt a vita szól - kell plusz kiegészítő. Pénzért. Valszeg mindenhol van w2k3 szerver, de nem túl egészséges pl. az Exchange mellé pakolni. Ergo, valszeg szűz szervert igényel.

És akkor visszaértünk... Igen, támogatja, de csak akkor, ha pénzt áldozol rá pluszban, mert az alap MS Office alap lehetőségeket ad. Alapban a megvett Office-oddal nem tudod kihasználni. Ha pedig használni akarod, fizetsz. Ha pedig fizetsz, megveheted a StarOffice-t is, mert szerintem olymindegy, hogy plusz vasat és szervert kell venni a csoportmunkához, vagy OOo-szimpatizáns StarOffice-t.

Az ezek mellett létező feature-öket érdemes szerintem összehasonlítani. Mint kiadványkezelő, az MS Word szerintem használhatatlan, kizárólag szövegszerkesztésre (értsd: szöveg bevitele és formázása) alkalmas igazán.

Kis kiegészítés: nekem hiányzik a Rozika néni buzulja a gépet és a ThrownWater World Company Ltd szükségletei közti átmenet. Az igazán kicsi vállalkozásoknak szánt dolog. Mert hiába standard az Office, ha a Word így is 90%-ban többet tud, mint amire élő ember valaha is használja. De nem lehet kiszedni belőle. Baromi jó és könnyen használható rendszert lehet építeni a segíítségével nagyvállalatoknak, és jól elpampog vele Gizike, de a kettő között...
    Tudom, SBS és kussoljak. De az megint ágyúval verébre, 5 főnek pl. minek egy teljes Exchange szerver?

Sipi

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák