Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Lassan egybeérünk.
Vagyis: támogat csoportmunkát, de ahhoz - abban a helyzetben, amiről itt a vita szól - kell plusz kiegészítő. Pénzért. Valszeg mindenhol van w2k3 szerver, de nem túl egészséges pl. az Exchange mellé pakolni. Ergo, valszeg szűz szervert igényel.
És akkor visszaértünk... Igen, támogatja, de csak akkor, ha pénzt áldozol rá pluszban, mert az alap MS Office alap lehetőségeket ad. Alapban a megvett Office-oddal nem tudod kihasználni. Ha pedig használni akarod, fizetsz. Ha pedig fizetsz, megveheted a StarOffice-t is, mert szerintem olymindegy, hogy plusz vasat és szervert kell venni a csoportmunkához, vagy OOo-szimpatizáns StarOffice-t.
Az ezek mellett létező feature-öket érdemes szerintem összehasonlítani. Mint kiadványkezelő, az MS Word szerintem használhatatlan, kizárólag szövegszerkesztésre (értsd: szöveg bevitele és formázása) alkalmas igazán.
Kis kiegészítés: nekem hiányzik a Rozika néni buzulja a gépet és a ThrownWater World Company Ltd szükségletei közti átmenet. Az igazán kicsi vállalkozásoknak szánt dolog. Mert hiába standard az Office, ha a Word így is 90%-ban többet tud, mint amire élő ember valaha is használja. De nem lehet kiszedni belőle. Baromi jó és könnyen használható rendszert lehet építeni a segíítségével nagyvállalatoknak, és jól elpampog vele Gizike, de a kettő között...
Tudom, SBS és kussoljak. De az megint ágyúval verébre, 5 főnek pl. minek egy teljes Exchange szerver?
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Energiaital topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Középpontban a kampány
- Így használod a ChatGPT-t
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest