Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
kérdés: mennyiért?
ugyanis vegyünk egy átlag diákot, akinek mondjuk kell egy gép, mert a diplomamunkáját nem a könyvtárban akarja megírni, vagy netteremben, hanem a saját gépén. nos, nem minden ember számítógépbuzi, és lehet neki nincs gépe. jó, elmegy, vesz egyet 100.000 forintért. most erre kéne valamilyen internet, ugyanis eléggé szar dolog otthon rájönni, hogy a munkához legfontosabb cikket basztam lementeni. ez eddig olyan 150.000 forint (minden sallanggal)
utána jöjjön még a millió nyomtatási költség, ami sokkal jobban kijön, ha nem otthon nyomtatsz, de vegyük ezt diplomamunka beköttetéssel mondjuk 20.000 forintnak. nekem kb ennyi volt. na ezt összeadva, kb 170.000-nél tartunk, és ha még emellé kéne megvenni az oprendszer, és az ofiszt, akkor eléggé bajban lenne az illető, mert az már barátok között is 250.000 forint lenne (tudom, campusban 5.000)
szal, szerintem megéri egy ingyenes office programcsomag, amit ingyenesen fejlesztenek, nekem jobban bejön, és olcsóbb. azokat az extrákat, amit a ms word tud, azt úgysem használom, csak a dokumentumokból vágok ki dolgokat. egy komlexebb dolgot szerettem volna egyszer megcsinálni a wordben, amit mai napig nem sikerült megcsinálnom, az a munka végén lévő felhasznált irodalom, amit az itt jelenlévő xpguruk sem tudtak megmondani.
szal, én csalódtam akkor microsoft drága szoftverében, és inkább használok egy tényleg olcsó szoftvert, ami ha nem tud valamit, akkor arra azt mondom, hogy én választottam, és azért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest