Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Hali,
Jó régi topic, de én épp most állok egy ilyen, vagy hasonló kütyü vásárlása előtt. Van egy D-LINK DIR-655 WiFi router-em, aminek az USB-s csatlakozója a legutóbbi Firmware-rel alkalmassá lett hálózati vinyó kezelésére.
A kérdésem az lenne, hogy ez a DataWhale cuccos képes arra, hogy ha nem használom a vinyókat mondjuk 30 percig, akkor energia-takarékosságból és élettartam-kímélés miatt leállnak? Vagy ez nem a DataWhale rendszerén múlik, hanem a D-LINK-en?
Nem találtam sehol ezzel kapcsolatban információt. :S
Esetleg másik RAID1-re képes külső 3,5"-os rack-re is vevő lennék. Ez a DataWhale most 20 ropiért beszerezhető. Ekörül jöhet ajánlat más is. Előre is nagyon köszi a segítséget!
-
Pópa
senior tag
Van egy eladó esata-s verzióm, ha érdekel valakit.
[ Módosította: keopsz ]
-
Pópa
senior tag
Egész egyszerűen tud olyat, hogy 2 darab Sata HDD-t külön-külön is kezeli?
Tehát semmi raid, semmi fűzés, csak egyszerűen 2in1 -
waverider
senior tag
be szép!
-
erdoke
titán
-
Hani
aktív tag
Ahogy én olvastam, nem kell hozzá két eSATA port, elég hozzá egy darab, hiszen egy vezérlővel RAID-be van rendezve a két HDD. Bár lehet, hogy félreértettem... Mindenesetre itt egy kép a hátuljáról (tudom, kicsi, de ekkorát találtam):
Asszem, a kártya csak ráadás, hogy akinél nincs eSATA port, most legyen, és egy még maradjon szabadon a cucc rádugása után is. -
erdoke
titán
''Az RS-M2TS-E jelű modell ugyancsak eSATA és USB 2.0 portot kapott, ám a gyártó egy PCI Express vezérlőkártyát is mellékel hozzá, melyre két külső, eSATA csatolós meghajtó köthető.''
Ez nagyon korrekt így, csak az árral lesznek gondok. A PCI Express eSATA kártya nélküli verzió 130 $ (tehát itt 130 €), erre jön még a kártya ára. Persze akinek van 2 db eSATA port a lapján, annak nem feltétlenül van szüksége még kettőre. -
Csyppa
senior tag
Véleményt nem írok, csak egy linket: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Többféle interfésszel is elérhetők az O’tostore DataWhale család tagjai.
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest