Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Hali,
Jó régi topic, de én épp most állok egy ilyen, vagy hasonló kütyü vásárlása előtt. Van egy D-LINK DIR-655 WiFi router-em, aminek az USB-s csatlakozója a legutóbbi Firmware-rel alkalmassá lett hálózati vinyó kezelésére.
A kérdésem az lenne, hogy ez a DataWhale cuccos képes arra, hogy ha nem használom a vinyókat mondjuk 30 percig, akkor energia-takarékosságból és élettartam-kímélés miatt leállnak? Vagy ez nem a DataWhale rendszerén múlik, hanem a D-LINK-en?
Nem találtam sehol ezzel kapcsolatban információt. :S
Esetleg másik RAID1-re képes külső 3,5"-os rack-re is vevő lennék. Ez a DataWhale most 20 ropiért beszerezhető. Ekörül jöhet ajánlat más is. Előre is nagyon köszi a segítséget!
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
Pópa
senior tag
Van egy eladó esata-s verzióm, ha érdekel valakit.
[ Módosította: keopsz ]
Trust is good, control is better!
-
Pópa
senior tag
Egész egyszerűen tud olyat, hogy 2 darab Sata HDD-t külön-külön is kezeli?
Tehát semmi raid, semmi fűzés, csak egyszerűen 2in1Trust is good, control is better!
-
waverider
senior tag
be szép!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
erdoke
titán
Persze, ennek csak egy port kell, ezt nem is értettem félre. Csak nekem már van 2 db eSATA keretem, így kevés lenne a harmadik eszköznek a mai jobb lapokon levő 2 gyári port. A másik eset, hogy nincs a lapon integrált, és akkor eleve csak kettő van a kártyás megoldáson.
A legjobb aláírás a héten
-
Hani
aktív tag
Ahogy én olvastam, nem kell hozzá két eSATA port, elég hozzá egy darab, hiszen egy vezérlővel RAID-be van rendezve a két HDD. Bár lehet, hogy félreértettem... Mindenesetre itt egy kép a hátuljáról (tudom, kicsi, de ekkorát találtam):
Asszem, a kártya csak ráadás, hogy akinél nincs eSATA port, most legyen, és egy még maradjon szabadon a cucc rádugása után is. -
erdoke
titán
''Az RS-M2TS-E jelű modell ugyancsak eSATA és USB 2.0 portot kapott, ám a gyártó egy PCI Express vezérlőkártyát is mellékel hozzá, melyre két külső, eSATA csatolós meghajtó köthető.''
Ez nagyon korrekt így, csak az árral lesznek gondok. A PCI Express eSATA kártya nélküli verzió 130 $ (tehát itt 130 €), erre jön még a kártya ára. Persze akinek van 2 db eSATA port a lapján, annak nem feltétlenül van szüksége még kettőre.A legjobb aláírás a héten
-
Csyppa
senior tag
Véleményt nem írok, csak egy linket: [link]
"Basically, a computer is a very fast moron."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest