- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
A multkori cikkben - assz'em pont az Epson - remenykedtek, hogy 2007-re, tehat 3 ev mulva sikerul majd 10.000 orara felvinni az elettartamot. Az alig masfel ev.
A mostani monitorom 4 eves. 3 ev garancia volt ra. 3 ev es 3 het utan tunt el a kek szin a kepbol. Jol kiszamoltak. Az OSD szinei jok voltak, tehat a hiba az osd-t es a kepet osszekevero IC elott volt. Ott meg nincs semmi mas a jel utjaban, csak 2 kondenzator. Teljesen ''veletlenul'' a kek jel kondija volt a legkozelebb egy hutobordahoz. Es most tudom, hogy kb 2 evig megint jol fog mukodni. Egy 10 forintos alkatresszel viszont nem lehet majd OLED monitort patch-elni...
Viszont - mivel baromi egyszeru gyartani - az aranak illene majd ezt tukrozni. Ha tehat a mostani monitorom volt 120e es 6 evre vettem, az 20e/ev. Viszont ez joval bonyolultabb. Tehat az OLED legyen monnyuk 10e/ev. 15eFt-ert boldogan veszek majd masfel evente uj monitort.
De kivancsi vagyok, ezt a gyarak hogyan fogjak kiszamolni... -
GhanBuri Ghan
őstag
Gondolom, akkor fog gyartasba kerulni, ha ezeket a hibakat mar kikuszoboltek. Bar, szerintem direkt jo nekik, ha ketevente hasznalhatatlanna valik a monitor, es masfelszerannyiert lehet eladni azt a szeriat, amelyik mondjuk akar negy evet is kibir (eljen a fogyasztoi tarsadalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest