Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
A multkori cikkben - assz'em pont az Epson - remenykedtek, hogy 2007-re, tehat 3 ev mulva sikerul majd 10.000 orara felvinni az elettartamot. Az alig masfel ev.
A mostani monitorom 4 eves. 3 ev garancia volt ra. 3 ev es 3 het utan tunt el a kek szin a kepbol. Jol kiszamoltak. Az OSD szinei jok voltak, tehat a hiba az osd-t es a kepet osszekevero IC elott volt. Ott meg nincs semmi mas a jel utjaban, csak 2 kondenzator. Teljesen ''veletlenul'' a kek jel kondija volt a legkozelebb egy hutobordahoz. Es most tudom, hogy kb 2 evig megint jol fog mukodni. Egy 10 forintos alkatresszel viszont nem lehet majd OLED monitort patch-elni...
Viszont - mivel baromi egyszeru gyartani - az aranak illene majd ezt tukrozni. Ha tehat a mostani monitorom volt 120e es 6 evre vettem, az 20e/ev. Viszont ez joval bonyolultabb. Tehat az OLED legyen monnyuk 10e/ev. 15eFt-ert boldogan veszek majd masfel evente uj monitort.
De kivancsi vagyok, ezt a gyarak hogyan fogjak kiszamolni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GhanBuri Ghan
őstag
Gondolom, akkor fog gyartasba kerulni, ha ezeket a hibakat mar kikuszoboltek. Bar, szerintem direkt jo nekik, ha ketevente hasznalhatatlanna valik a monitor, es masfelszerannyiert lehet eladni azt a szeriat, amelyik mondjuk akar negy evet is kibir (eljen a fogyasztoi tarsadalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Last Epoch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)