- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franzstadt
csendes tag
''Nem is olyan rég még 9e Forintért is volt premier DVD...úgyhogy ahhoz képest az a 4e elég jelentős árcsökkenés.''
Ebben igazad van. Nem is azt mondom, hogy nem eredmény a -5000 Ft, csak azt , hogy én még ezt a pénzt is sokallom a bóvli filmekért.
''Másrészt szerintem nem olyan filmeket kell megvenni, amit a TV-ben levetítenek''
Szerintem félreértettél, a TV-s példát nem konkrétan úgy értettem, hogy ezeket vetítik ott is, hanem, hogy a DVD kínálat 90%-a nem képvisel különb minőséget mint a TV műsor. Tehát sem a cselekmény, sem a látvány nem nyújt többet mint ha mondjuk a Helyszínelőket nézném.
''hanem ami igazán tetszik és többször is szívesen megnéznéd.''
Ezzel az a baj, hogy mikor ott állok a polc előtt, akkor még ugye nem tudom, hogy majd tetszeni fog-e a film. Mivel még nem láttam, hisz azért gondolkodom, hogy megvegyem-e...A másik, hogy én azért arra nem vennék mérget, hogy ezután a ''slágerfilmeket'' is 4000-ért vehetjük meg...
''A műsoros audio cd-k árait inkább tartom irreálisnak''
Ezzel viszont tökéletessen egyet értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest