- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''OCZ: DDR2-800-as modulok csökkentett késleltetéssel''
Csökkentett árral mikor lesznek?
Az előttem elhangzott kérdésre engem is érdekelne a válasz. -
Csapi007
veterán
Hello
Ezek a késleltetések T1-ben vagy T2-ben értendők? -
slayer006
addikt
ennyit a mostani ramom is bír, 1000MHz -en
-
Ősember
őstag
a cl4 800-on semmi uajt nem nyujt, max ha az ára tényleg nem változik az eddigihez képest... mondjuk ocz-nél a platinum sorozatnak is kijött a rev 2-es változata ami 4-5-4-15 helyett 4-4-4-15-ön megy
ocz nagyon ért a rev 2 style marketinghez
-
Petya25
őstag
A hír láttán azt hittem, itt vannak a 3-as késleltetések.... De nem.
Ez nem valami nagy durranás.
Egy sima Corsair 667 tudja a 800-at 5-5-5-12 és 1,9V mellett.
Attól hogy ez nem a húzott állapot, attól még csak átlagos. -
end73
aktív tag
bravó ocz, ekkora kalapszart is régen láttam tőletek
-
g@bo
nagyúr
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
jogos. marketing.... az emberek ráharapnak az újdonságra, kell valami xar, amivel többet tud, mint az első, és sokan rohannak, hogy a ''legjobb'' legszebb holmijuk legyen.
akkor lenne baró cucc, ha pl. ddr800, cl 3-3-3-14 és 1.8 volt.konkrétan látni valami előrelépést, nem csak kamupolírt.
de, addig lesznek ilyen bejelentések, amig van olyan hülye, aki megveszi... 12 megaheccel jobb vagyok mint a korzér..
[Szerkesztve] -
Nézd, végülis ok, h én soha nem vennék elsővonalbeli cuccot, de mégis az viszi előre a fejlődést, h van egy réteg, aki megveszi a csúcsprocit, tuningramot (na jó, nem ilyet, hanem jobbat
), csúcs VGA-t és minden karácsonykor cseréli a gépet.
A gyártók ugyan nem ebből élnek, de ezek segítik a piacra aztán az ütőképesebb középkategóriát, amire kb mindannyiunk foga fáj
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
egyébként nem értek egyet veletek, ''minden szart el lehet adni'' - talán a vga piacon nem ez van? kihoznak uj szériákat csökkentett vagy növelt gpu/mem órajellel picit más néven, és nem megveszitek tiis? ugyanezt történik a ramoknál is, így bővül a piac. (ja és nem kötelező megvenni..)
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
úgy látszik a játékosoknak mostanság minden sz@rt el lehet adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest