- Micro Four Thirds
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Azért az igaz, hogy elég drágán dolgoznak. Meg ugye a tisztaszobát sem kell minden hónapban felépíteni, a szoftvereket sem kell újra megvenni (föleg ha saját fejlesztések).
Ha tudom, ( illetve mintha azt hallottam volna valahol rebesgetni) hogy több százezerbe fog kerülni a mentés, akkor csak rádugom egy másik gépre a vincsit, hátha az látja.
Ha mondjuk azt ''tudnám'', hogy kb 10 ezer Ft, akkor esetleg inkább meggondolnám, hogy nem babrálom, hanem a szakéröönek adom a melót.
Furcsa észjárás, tudom, de szerintem nem csak én vagyok így vele.
hogy on is legyen:
A múlt héten ''halt'' meg nálunk egy merevlemez, valószínüüleg a melegtööl. Mivel nem volt rajta nagyon fontos adat, de azért jó lett volna lementeni ööket, így magam vettem kézbe az ügyet. Rádugtam egy másik gépre, az csodálatos módon látta az egészet egybööl, semmi konszisztencia ellenöörzés, vagy ilyenek.
Ahogy kezdtem volna másolni, eltüünt az egyik partíció, pont amelyik kellett volna.
ùjraindítás után meg már semmit nem láttam.
Betettem a cuccot a hidegszobába, ott jól lehüült, majd újraindítás után mindent láttam, az adatokat lementettem, ellenööriztem a lemezt, persze semmi hibát nem találtam.
Azóta is hiba nélkül megy.
Na erre varrjatok gombot!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest