- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
anulu
félisten
nagyon tetszenek ezek az eredmények! kiváncsi vagyok, hogy SLI-ben mire lesz gépes a GT! ha(!) épeszű áron lesz a Gigabyte 6600GT-je, akkor lehet, hogy SLI lesz belőle majd. nForce4 mellett. majd. valamikor.
-
Club
őstag
válasz
-=V3rthil=- #42 üzenetére
Pedig ahogy láttam néhány tesztet, még annyit sem fog érni:U
-
-=V3rthil=-
őstag
Márpedig az ATI tényleg kszül az RV410-zel, ami elvileg a 6600(GT) ellenfele lesz. Én is azt hittem először, hogy az X600 lesz csak a középkategória, na az tényleg szánalmas lett volna... Csak azt nem tudom, hogy ezek után milyen áron jön majd ez az RV410... Gondolom, az X600-akat se 25e-ért akarják majd árulni.
-
Nincs hivatalos időpont, hogy mikor jelennek meg a 6600-osok?
-
seaman
csendes tag
Ez melyik Radeon ellen száll majd versenybe???
Komolynak tünik nagyon a teszt alapján remélem a sima X800-tól nem marad el nagyon. 50000 FT-ot szerintel lazán megér majd mert egy jobb 9600XT is van 50000 és a 6600 GT földbe döngöli. -
polika
senior tag
válasz
Illissius #30 üzenetére
50k-s középkategória..ez mind szép lenne de teljesen egyetértek..egy ilyen tesztben ott van a full tápos ram-al meg jó hűtéssel vannak felszerelve a kareszok aztán mire te megkapnád hirtelen 1ns-el szarabb ramok vannak rajta meg vmi gány hűtő és aztán báj báj tuning, és -30% lesz a +30%-bó hirtelenjébe..szóval igazából én ezeken a híreken sajnos csak lehangolódni tudok nem úgy feldobódni mint a lelkes naivák...maj ha lesz PH-n magyar bótba árult kareszról teszt plusz hozzá ár akkor átgondolom...de mikor lesz még az? fél év mire eljut hozzánk feláron!!!!!
-
Loretto
veterán
azt hiszem talán meglesz az uj ''best buy'' nvidia fronton? :F
viszont sajna hogy 128bites a vezérlő :(
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Kezd számomra iérződni itt valami olyasmi, amivel eddig szerintem nem nagyon számoltunk.
Nevzetesen:
Az ATI ugye mint olyan, nagyon nyomja a felsőkategóriát(X800Pro,X800XT).
DE!
2 dolog:
1:A Nvidia felsőkategóriás kártyái(6600 Ultra) igencsak megszorítja ezeket, sőt, egyes helyzetekben jobb is.
2: Ugye az Nvidia mint olyan, azért volt jobb, mert nagyobb rétegeknek adott el kártyákat. Nevezetesen lehet hogy nem vlt sok ''csúcs''karija, de annál többet adott el alacsony, és kötépkategóriában.
Viszont én ahogy most látom, mindkettőben ütni fogja ATI-ékat.
Mert ugye:X600 állítólag egy baromi buta kari, csak jól hangzik a nagytestvér kistesója név. De ezt, egy 6600GT a jelek szerint földbedöngöli.
Árban meg nagyjából ugyanott lesznek úgyfest.
Tehát összegezve:Az Nvidia kezdni megint átvenni a piacot.
De ezt csak én látom így, lehet nem így van:)
[Szerkesztve] -
Illissius
tag
-
Illissius
tag
Ezek nagyon jó eredmények. Már egy ideje érdekelt, hogy hogyan teljesítene, tekintve, hogy 20-30%-al több fillrateje van egy 9800 Pro-nál, és kb. ugyanannyival kevesebb memória sávszélessége... melynek következtében a relatív teljesítménye lehetne bárhol -30%-tól +30%-ig, de szerencsére úgy tűnik inkább az utóbbi felé hajlik.
Naggyon jó :C ugyanis már előre kinéztem magamnak, hogy ilyet veszek :D (Linux et cetera, ergo non ATi). Vagy esetleg egy 6800LE, ha lehet kapni is meg szoftmoddolgatni is... (bár 300W-os kodegányommal nem biztos hogy megkockáztatnám) -
Hali! A ''sima'' 6600 kb. mennyibe fáj majd ft-ba?
Mikor jönnek az AGP-sek?
Valszeg mennyivel lesz gyengébb a GT-nél?
Köszi -
Kalwa
tag
Gyerekek, gyerekek! Mi lesz itt, ha már egy középkategóriás kártya veri az előző csúcskártyákat? :) Eladó egy Sapphire 9800Pro kártya! :D
-
faster
nagyúr
Azért a részletes teszt többet mond, mint a pontszám (lehet, hogy az egekben van a Game1 FPS, de az a gyakorlatban semmit nem számít) és a 128 bites memória nem akkor kezd szűk lenni, amikor egy alap 1024*768 noAA, noAF tesztet végzel, hanem nagyobb felbontásokban/élsimítással+textúraszűréssel.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
A 6600GT-nek kellett volna lennie az FX5900-nak, és akkor még mindig a nVidia lenne a király a piacon.
-
Atlantis
veterán
128 biten ilyen eredmények? Ez nagyon jól hangzik. A PCX is 128-as? Mert ha az 256-os, mint az AGP-s 5900, akkor nem értem, miért ilyen jelentős a 6600 előnye.
-
t-shirt
veterán
kiváncsi leszek az RV410 mit tud majd felmutatni
-
t-shirt
veterán
a 6600-ból lesz agp-s?
-
g4dg3t
senior tag
A forrasban meg yool irjak... -
t-shirt
veterán
hogy én mindig árnyékra vetődőm
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Ha tényleg 256bites lesz, akkor naaaagyon király kis kártya lesz! Csak attól tartok, hogy ez bizony elírás:(.
Amúgy szépek az eredmények, csak a doom3-on kívül kellett volna valami kevésbé nV optimalizált cuccal is tesztelni, mert ez így nem mérvadó. A sima 6800 is nagyon állat D3-ban, egyes játékokban viszont a 9800XT szintje közelébe esik vissza. Szal fene tudja, mindenesetre ígéretes:). -
Yutani
nagyúr
Nagggyon finomnak ígérkezik ez a kártya. Persze egy PCI-E alaplap azért kell hozzá... :( Mert én a HSI chippel szerelt verzót meg nem venném! :DDD
-
t-shirt
veterán
még is csak 256 bites lesz a mem, ez egy nagyon népszerű kártya lesz
Aktív témák
Hirdetés
ph Futó pillantás az új chip és a GeForce PCX 5900 különbségére.
- BestBuy ruhás topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest