- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Kipróbáltam és használtam már több Intel chipset-es lapot is. (Egy régebbi még most is megvan) De nem estem hanyatt tőle. Van aki szentül meg van győződve arról, hogy csak az Intel chipset jó. Én nem vagyok ilyen fanatikus.
Minden cégnek lehetnek ballépései, ez alól az Intel sem kivétel. Ha jól emlékszem, még a P3-as korszakban volt egy iszonyúan rossz chipsetje. A Via és a Sis is ugyanígy hibázott 1x-2x. Sőt az AMD-nek is volt 1 bakija a 760MPX chipsethez kapcsolódó déli AMD híddal, nem volt jó benne az USB (A 760MPX a duál procis változat, asszem a simához tartozó ugyanígy hibás volt). Ennek ellenére én szívesen használnék egy ilyen chipsettel szerelt lapot (Asus A7M266-D például, igaz ehhez adnak egy 4 portos USB2.0 kártyát :D ), igaz öreg már, de még mindíg elég nagyot tud ütni. ;] Mindegy, ne veszekedjönk, fő a béke. :P
Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged