Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Kipróbáltam és használtam már több Intel chipset-es lapot is. (Egy régebbi még most is megvan) De nem estem hanyatt tőle. Van aki szentül meg van győződve arról, hogy csak az Intel chipset jó. Én nem vagyok ilyen fanatikus.
Minden cégnek lehetnek ballépései, ez alól az Intel sem kivétel. Ha jól emlékszem, még a P3-as korszakban volt egy iszonyúan rossz chipsetje. A Via és a Sis is ugyanígy hibázott 1x-2x. Sőt az AMD-nek is volt 1 bakija a 760MPX chipsethez kapcsolódó déli AMD híddal, nem volt jó benne az USB (A 760MPX a duál procis változat, asszem a simához tartozó ugyanígy hibás volt). Ennek ellenére én szívesen használnék egy ilyen chipsettel szerelt lapot (Asus A7M266-D például, igaz ehhez adnak egy 4 portos USB2.0 kártyát :D ), igaz öreg már, de még mindíg elég nagyot tud ütni. ;] Mindegy, ne veszekedjönk, fő a béke. :P
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő