Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz Komplikato #22 üzenetére
Ezek a ramok eredetileg az új 800-as UL Corsairek, tehát 4-4-4-12-n mennek. Amúgy még játszadoztam vele, bios reset után automatikusan beállt 800-ra a megfelelő időzítésekkel. Bár sima egymagos P4-nél nem hoz nagy többletet, talán EE esetében.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Komplikato
veterán
válasz Daywalker #20 üzenetére
''Ma próbáltam ki egy P4N Diamondban, és simán ment, bár kézzel kellett beállítani az órajelet és az időzítést.''
Az új OCZ ramokkal (amik azzal a mit tudom én milyen chipekkel vannak felszerelve) elvileg ez meg lesz oldva, az erre felkészített alaplapoknál, nem?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Daywalker
addikt
válasz Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Pf...
-
Daywalker
addikt
Az NF4 IE-ben is gond nélkül megy a 800-as memó. Ma próbáltam ki egy P4N Diamondban, és simán ment, bár kézzel kellett beállítani az órajelet és az időzítést. NF5-ben sem lesz ez másképp szeirntem.
-
-
Komplikato
veterán
Erről az ATI RD600-ról is van infója a PH-n valakinek??? ---> [link]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Joco
aktív tag
Intelből picit lemaradtam, de végülis jogos, hogy a quad pump és a dual ddr is 4es szorzóval játszik, tehát szinkronban az elvi átviteli sebesség azonos
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
anulu
félisten
válasz Alvin_ti4200 #10 üzenetére
''Amúgy meg Intel proci alá Inteles lapot''
szerintem meg lett légyen AMD vagy Intel proci, csak nForce chipszetes lapot"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Stadi
csendes tag
Biztos igaz, hogy nem támogat 800-as memóriát? (remélem nem igaz) Ugyanis az Intel féle lapkészlet [link] támogatja. Nem jó húzás tőlük ha kevésbé fejlettel jönnek ki mint az Intel, eddig azért vettek az emberek Nforce-ot Intel procihoz, mert jobbak voltak.
-
Joco
aktív tag
Ez egy jó visszavágás volt
Ettől függetlenül, lehet tudni, hogy mire alapozod? Mikor a 2 mag bejött, már kezdödött a sírás, hogy kevés lesz a mem, most pedig ugye a 4 magosak vannak erősen tervben, talán erre a platformra. Elárulod, amit Te tudsz és mi nem vagy az a reklám után jön majd esetleg cikk formában?''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
emre33
addikt
Érthetetlen számomra hogy miért nem támogatja a 800 DDR2 memóriát, mikor az új intel proci éhezni fog a memória után
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
590-esbe miért nem fért el két ide csatorna? két dual lan miatt? de ez két chip-es megoldás
francba...https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Joco
aktív tag
Nocsak, nocsak core 2 duo és 2 IDE port Mik vannak! Erre biztosan sokan ugranak
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest